Sofia Belorf ja Stefan Therman

Naapurit raivoissaan! Stefan Therman otti eron Sofia Belórfista raskaasti – järjesti kodissaan todelliset julkkisbileet!

Uutiset | 23.10.2020 11:02

Kohupariskunta Stefan ”Stefu” Thermanin ja Sofia Belórfin ero oli viime viikolopun puhutuin seurapiiritapaus. Stefan paljasti asian lauantaina Instagramin Stories-osiossaan.

Kaikella rakkaudella ja yhteisymmärryksessä haluan ilmoittaa, että olemme eronneet Sofian kanssa! Toivon, ettei asiaa puida sen enempää. Voimaa ja valoa, Stefu kirjoitti.

Lue myös: Totuus kohuparin eropommista! Sofia Belórf tunki Niko Ranta-ahon kotiin – mustasukkainen Stefan Therman raivostui ja ilmoitti erosta!

Stefan kiirehti päivittämään erouutisen Instagramiin kuultuaan Sofian olleen menossa Nikon asunnolle.
Stefan kiirehti päivittämään erouutisen Instagramiin kuultuaan Sofian olleen menossa Nikon asunnolle.

 

Lähipiirin mukaan Stefan Therman on ottanut eron Sofiasta raskaasti. Rankkana juhlijana tunnetun liikemiehen biletyksen kerrotaan lähteneen viime aikoina täysin lapasesta.

– Stefulla on viikossa yksi tai kaksi selvää päivää, mutta sitten taas mennään monta päivää putkeen, lähipiiristä kerrotaan.  

Lue myös: Jättivelat ulosotossa! Sofia Belórfista eronneen Stefan Thermanin talousasiat rajusti retuperällä!

Viime viikonloppuna Stefu oli jälleen vauhdissa. Hän järjesti Espoon-asunnollaan todelliset julkkisjuhlat. Paikalla oli muun muassa rokkari Archie Cruz, maskikauppias Onni Sarmaste sekä useita julkisuudesta tuttuja naisia.

Lue myös: Sofia Belórf nautti useita drinkkejä! Kohukaunotar istui tuntikausia baarissa ennen Niko Ranta-ahon kotiin pyrkimistä – Stefan Therman juhli kahden blondin kanssa!

Naapurit raivoissaan

Stefun juhlinta on alkanut koetella jo naapurisopua. Lähinaapuri kertoo Seiskalle, että koko naapurusto on totaalisen kyllästynyt Stefun kodista kantautuviin biletysääniin.

Stefun vanhaan uimahalliin remontoima lukaali sijaitsee keskellä korkeaa kerrostalokompleksia, joten bileäänet raikuvat komeasti asfalttipihan läpi ympärillä oleviin kerrostaloihin.

– Juhlinta alkaa yleensä iltayhdeksän maissa ja loppuu aamulla 8–10 välillä, ja jatkuu taas seuraavana yönä. Naapurit ovat aivan hiilenä tästä, Seiskalle kerrotaan.

Teksti:Panu Hörkkö, Anna Tenhu ja Olli Suominen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!