Stefan Therman, Sofia Belorf ja Niko Ranta-aho

Sofia Belórf nautti useita drinkkejä! Kohukaunotar istui tuntikausia baarissa ennen Niko Ranta-ahon kotiin pyrkimistä – Stefan Therman juhli kahden blondin kanssa!

Uutiset | 23.10.2020 06:02

Tuorein Seiska paljasti kohuliikemies Stefan ”Stefu” Thermanin ja fitness-kaunotar Sofia Belórfin eropommin taustat: Stefu oli saanut tietää, että Sofia oli yrittänyt mennä ex-rakkaansa Niko Ranta-ahon luokse!

Lue lisää: Totuus kohuparin eropommista! Sofia Belórf tunki Niko Ranta-ahon kotiin – mustasukkainen Stefan Therman raivostui ja ilmoitti erosta!

Sofian ja Stefun suhde on ollut pitkään räjähdysaltis.
Sofian ja Stefun suhde on ollut pitkään räjähdysaltis.

Drinksutteli baarissa

Sofian tunkemista Nikon asunnolle myöhään perjantaina edelsi se, että kohukaunotar oli ensin istunut tuntikausia hotelli Kämpin baarissa. Silminnäkijöiden mukaan Sofia nautti useita drinkkejä.

Samana iltana Kämpissä nähtiin myös jopa koomiseksi äitynyt välikohtaus. Sofian astellessa seuralaisensa kanssa ravintolaan oli paikalla sattumalta myös Stefu kahden naisen seurassa. Silminnäkijän mukaan naiset olivat identtisen näköisiä blondeja.

– Kun Stefu näki Sofian saapuvan ravintolaan, hän jätti blondit kuin nallit kalliolle ja vipelsi pakoon, Kämpistä kerrotaan.

Stefan kiirehti päivittämään erouutisen Instagramiin kuultuaan Sofian olleen menossa Nikon asunnolle.
Stefan kiirehti päivittämään erouutisen Instagramiin kuultuaan Sofian olleen menossa Nikon asunnolle.

Lue myös: Jättivelat ulosotossa! Sofia Belórfista eronneen Stefan Thermanin talousasiat rajusti retuperällä!

Kun baari sulkeutui koronarajoitusten vuoksi yhdeltätoista, niin Sofia lähti kävelemään lähellä sijaitsevalle Nikon asunnolle.

– Sofia sanoi seurassaan olleelle miehelle, että menee Nikon luokse. Sofia pääsi kerrostalon alaovesta sisälle, kun rapusta tuli muita asukkaita ulos, silminnäkijät selittävät Seiskalle.

Sofia pääsi sisälle Nikon rappukäytävään alkuyöstä, kun naapuri tuli sieltä ulos.
Seiskan tietojen mukaan Niko Ranta-aho ei lämmennyt Sofian yöllisestä käynnistä, vaan Katiska-vyyhdin päätekijä passitti kohukaunottaren pois asunnoltaan
Teksti:Panu Hörkkö, Anna Tenhu ja Olli Suominen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Sofian albumi
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!