fbq
Uutiset
22.10.2020 07:06
Teksti: Panu Hörkkö, Anna Tenhu ja Olli Suominen|Kuvat: Seiskan arkisto
Stefan Therman ja Sofia Belorf
Jättivelat ulosotossa! Sofia Belórfista eronneen Stefan Thermanin talousasiat rajusti retuperällä!
Uutiset
22.10.2020 07:06
Teksti: Panu Hörkkö, Anna Tenhu ja Olli Suominen|Kuvat: Seiskan arkisto

Seiskan tekemän selvityksen mukaan fitness-kaunotar Sofia Belórfista eronneen Stefan ”Stefu” Thermanin talousasiat vaikuttavat olevan retuperällä tai sitten liikemies suhtautuu talousasioihinsa varsin huolettomasti.

Lue myös: Totuus kohuparin eropommista! Sofia Belórf tunki Niko Ranta-ahon kotiin – mustasukkainen Stefan Therman raivostui ja ilmoitti erosta!

Ulosottoviraston Seiskalle toimittamasta todistuksesta paljastuu, että Stefulla on ulosotossa parhaillaan yli 140 000 euron edestä velkaa. Voudin karhuttavaksi on päätynyt muun muassa liki 100 000 euron mätkyt sekä 20 euron sairasvakuutusmaksu.

Lue myös: Sofia Belórf ja Stefan Therman = Ero! Stefu julkaisi tiedotteen: "Haluan ilmoittaa, että olemme eronneet Sofian kanssa!"

Itä-Uudenmaan käräjäoikeudesta puolestaan pajastuu, että Stefua vastaan on nostettu viime aikoina lukuisia velkomuskanteita. Kohuliikemieheltä on esimerkiksi toistuvasti yritetty periä hänen Levillä sijaitsevan luksusmökin yli 3 700 euron sähkölaskua, mutta Stefu ei ole laskua maksanut.

Lue lisää Stefanin talousasioista torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!