fbq
Uutiset
18.12.2020 13:10
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan lukija, ALL OVER PRESS & BOARDROOMPR
Kasperi Kapanen
NHL-tauosta ilo irti! Kasperi Kapanen kostealla lounaalla Kuopiossa: viinipullo ja ananaspizza keskellä päivää - kuva!
Uutiset
18.12.2020 13:10
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan lukija, ALL OVER PRESS & BOARDROOMPR

Jääkiekkoilija Kasperi Kapanen, 24, nauttii ajastaan Kuopiossa ennen uuden NHL-kauden alkamista.

Kasperi nähtiin viime viikon perjantai-iltana juhlimassa paikallisessa olutbaarissa ja lauantaina nuutuneen näköinen kiekkotähti hoiti oloaan paikallisessa pizzeriassa puolenpäivän aikoihin.

- Kaverinsa kanssa lounastanut Kasperi tilasi itselleen pullon valkoviiniä ja ananaspizzan, vaikka kello oli vasta juuri kääntynyt iltapäivän puolelle, Kuopiosta kuiskitaan.

Lue lisää: Ero ja eroottisia kuvia! Kasperi Kapasen on/off-rakas Paige poseeraa rinnat paljaana tuoreissa otoksissa - suhde suomalaiskiekkoilijaan kariutui jälleen!

Kasperilla oli lippis päässään, kun hän nautiskeli viiniä ja pitsaa kuopiolaisessa ravintolassa viime lauantaina.
Kasperilla oli lippis päässään, kun hän nautiskeli viiniä ja pizzaa kuopiolaisessa ravintolassa viime lauantaina.

Kasperi siirtyi syksyllä tuttuun seuraan, kun Toronto Maple Leafs kauppasi suomalaishyökkääjän Pittsburgh Penguinsiin, missä Kasperi pelasi aivan NHL-uransa alussa.

Uuden NHL-kauden alku on siirtynyt koronapandemian takia, mutta näillä näkymin kauden alkua yritetään tähdätä tammikuuhun 2021. Kasperilla onkin syksyllä ollut aikaa ottaa kaikki ilo irti Kuopiosta ja sinkkuelämästä.

Lue lisää: Kasperi Kapasen elämään dramaattinen äkkikäänne: joutuu muuttamaan Torontosta pois - mallirakas Paigelta paljonkertova somereaktio seurasiirtoon!

Uusi loma-asunto

Kasperi osti hiljattain itselleen hulppean lomakartanon West Palm Beachilta Floridasta. Kasperi pulitti talosta huikeat 1,4 miljoonaa euroa. Luksustalossa on tilaa vaikka suuremmallekin perheelle, sillä siinä on peräti 415 neliötä.

Kasperi Kapanen
Vehreän pihan kruununa on kaunis uima-allas.

Neliöt pitävät sisällään muun muassa neljä makuuhuonetta sekä suuren avokeittiön. Talon alakerrassa lattiat ovat vaaleat, kun taas yläkerrassa saa tepastella ylellisen tummilla puulattioilla. Seinät ja katto ovat puhtaanvalkoiset, ja tumma puu sekä suuret lasipinnat tuovat kaunista kontrastia.

Lue lisää: Kasperi Kapasella on kauniiden naisten lisäksi silmää upeille taloille – tällainen on kohukiekkoilijan luksuslukaali – kuvat sisältä!

Kasperi Kapanen
Luksustalo on vaaleasävyinen, ja tumma puu sekä suuret lasipinnat tuovat kaunista kontrastia.

Vuonna 1981 rakennetun luksuskartanon pihalla on suuri uima-allas ja ympyränmuotoinen ajotie. Suurelta tontilta on näkymä legendaarisen golftähden Jack Nicklausin mukaan nimetylle golfkentälle.

Kasperi Kapanen
Talossa on peräti 415 neliötä. Sisustus on tunnelmaltaan rauhallinen. Maanläheisiä värejä on käytetty tehosteena.
Kasperi Kapanen
Tilan tuntua lisää vaaleiden materiaalien lisäksi esimerkiksi kaartuva katto.

Lue myös: Kohukiekkoilija Kasperi Kapanen täytti vuosia – mallirakas Paige julkaisi intiimejä kuvia onnitellessaan: "Rakastan sinua!"