fbq
Uutiset
20.11.2020 19:14
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: All Over Press & Instagram
Kasperi Kapanen ja Paige
Ero ja eroottisia kuvia! Kasperi Kapasen on/off-rakas Paige poseeraa rinnat paljaana tuoreissa otoksissa - suhde suomalaiskiekkoilijaan kariutui jälleen!
Uutiset
20.11.2020 19:14
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: All Over Press & Instagram

Pittsburgh Penguinsin riveihin kesällä siirtynyt NHL-jääkiekkoilija Kasperi Kapanen on tullut tunnetuksi lätkätaitojensa lisäksi myös vauhdikkaista liikkeistään naissuhteissa.

Viime vuodet Kasperi, 24, on ollut on/off-suhteessa mallina työskentelevän Paige Lorenzen kanssa. Kun Kasperin siirto Toronto Maple Leafsista Pittsburghiin varmistui elokuun lopulla, lähti Paige kultansa mukana Pennsylvanian osalvaltiossa sijaitsevan jokisatamakaupunkiin. Paige ilmoitti tuolloin muuttavansa Pittsburghiin ja kyseli tuolloin vinkkejä uudesta kotikaupungista.

Lue myös: Kasperi Kapasella on kauniiden naisten lisäksi silmää upeille taloille – tällainen on kohukiekkoilijan luksuslukaali – kuvat sisältä!

Paige kirjoitti kaupungin vaihdoksesta Instagram-videotarinassaan seuraavasti:

- Haluan nopeasti kiittää kaikkia, jotka ovat lähettäneet meille huomaavaisia viestejä, ja kaikkia, jotka ovat kannattaneet poikaystävääni ja minua Torontossa. Tunnemme olomme hyvin kiitollisiksi ja innostuneiksi tästä uudesta alusta uudessa kaupungissa. Olemme kiitollisia ajastamme Torontossa, mutta olemme valmiita. Laittakaa minulle yksityisviestejä Pittsburgh-suosituksista. Paljon rakkautta, Paige kirjoitti.

Lue lisää: Kasperi Kapasen elämään dramaattinen äkkikäänne: joutuu muuttamaan Torontosta pois - mallirakas Paigelta paljonkertova somereaktio seurasiirtoon!

Mutta Kasperin ja Paigen onni ei kestänyt kauaa Pennsylvaniassa, sillä jo syyskuussa Paige ilmoitti muuttaneensa Los Angelesiin, eli aivan toiselle puolelle Yhdysvaltoja. Myös parin yhteiskuvat katosivat samoihin aikoihin molempien Instagram-tileiltä.

Paige vahvisti eron kahdeksan viikkoa sitten julkaistun Instagram-päivityksensä kommenteissa, kun eräs seuraaja kysyi, onko hän vielä yhdessä Kasperin kanssa. Paige vastasi kysymykseen kieltävästi.

Lue myös: NHL-tähti Kasperi Kapanen osti miljoonakodin alennusmyynnistä – kuvat Seiskassa!

Rohkeita kuvia

Eron jälkeen Paige on julkaissut omalla sometilillään varsin rohkeaa kuvamateriaalia, ja hän on poseerannut Instagramissa jopa yläosattomissa muutamaan otteeseen.

Muutaman päivän takaisessa otoksessa Paige oli kuvassa rinnat paljaana cowboy-hattu päässään. Hän oli Instagramin paljastelusääntöjen takia sutannut nänninsä piiloon tussityökalulla.

Lue myös: Kohukiekkoilija Kasperi Kapanen täytti vuosia – mallirakas Paige julkaisi intiimejä kuvia onnitellessaan: "Rakastan sinua!"

Katso alta Paigen rohkeimpia otoksia syksyn ajalta, kun hän on viettänyt sinkkuelämää Kaliforniassa.

Kasperi Suomessa

Samaan aikaan Kasperi sen sijaan on lomaillut Suomessa kotikaupungissaan Kuopiossa ja viettänyt aikaa ystäviensä ja perheensä kanssa. Mennyttä suhdetta Paigen kanssa Kasperi ei ole somessa käsitellyt.

Lue myös: Oho! Kasperi Kapasen ja exän intiimi kotivideo ilmestyi tunnetulle aikuisviihdesivulle - mörkö ei lyö sisään, mutta tolpat kolisevat!