Katso kuvat!

Kasperi Kapasen elämään dramaattinen äkkikäänne: joutuu muuttamaan Torontosta pois - mallirakas Paigelta paljonkertova somereaktio seurasiirtoon!

Uutiset | 27.08.2020 17:29

Suomalainen NHL-jääkiekkoilija Kasperi Kapanen, 24, joutui tällä viikolla pakkaamaan kamppeensa äkillisesti pitkäaikaisesta kotikaupungistaan Torontosta, sillä hänen seuransa Maple Leafs ilmoitti myyneensä Kapasen Pittsburgh Penguinsiin.

Jättimäisessä pelaajakaupassa Kapasen mukana amerikkalaisseuraan siirtyivät ruotsalaiset puolustaja Jesper Lindgren ja hyökkääjä Pontus Åberg. Vastaavasti Toronto sai kaupassa hyökkääjä Evan Rodriguesin, ruotsalaishyökkääjä Filip Hållanderin, puolustaja David Warsofskyn sekä tämänvuotisen draft-tilaisuuden ensimmäisen kierroksen varausvuoron.

Kapanen oli pelaajakaupan isoin nimi, ja hänen siirtyminensä Pittsburghiin nousi isohkoksi jääkiekkouutiseksi Pohjois-Amerikassa - varsinkin, kun Kapanen edusti Penguinsia jo vuosina 2014-2015. Hän ei tosin pelannut tuolloin yhtäkään virallista NHL-ottelua pingviinien riveissä.

Lue myös: Oho! Kasperi Kapasen ja exän intiimi kotivideo ilmestyi tunnetulle aikuisviihdesivulle - mörkö ei lyö sisään, mutta tolpat kolisevat!

"Nähdään kohta"

Kapanen julkaisi Instagram-tilillään päivityksen, jossa hän kertoi siirtymisestään takaisin Pittsburghiin ja samalla hyvästeli torontolaiset.

- Oli ainutkertainen tilaisuus pelata Leafsissa. Olen ikuisesti kiitollinen kokemuksesta ja joukkuetovereistani. Sanottuani tämän en voisi olla enemmän innoissani ja valmiimpi olemaan Penguin jälleen kerran. En malta odottaa palata sinne, mistä kaikki alkoi. Kiitos kaikille, nähdään kohta, Pitt, Kasperi kirjoitti Instagram-kuvansa oheen.

Otoksessa Kasperi tuulettaa maalia Penguinsin paidassa harjoitusottelussa.

Vauhdikkaat naiskuvot Torontossa

Kasperin vuodet Torontossa muistetaan paitsi jatkuvasti kasvaneesta roolista kaupungin NHL-joukkueessa, myös vauhdikkaista naiskuvioista 2,7 miljoonan asukkaan metropolissa.

Kasperi seurusteli ensin torontolaisen malli Annika Boronin kanssa, ja draamantäyteinen suhde tuli lopulliseen päätökseensä vuonna 2018. 

Lue lisää: NHL-tähti Kasperi Kapasen tulikuuma exä Annika Boron täysin nakuna pihalla: ”Itke vähän ja juo viiniä alasti” - kuva!

Vuonna 2019 Kapasen rinnalle löytyi toinen torontolainen, vaalea mallikaunotar Paige Lorenze, jonka kanssa parisuhde on niin ikään ollut vuoristoratamainen. Pari ehti erota viime vuoden lopulla riitaisasti, mutta he palasivat jo alkuvuodesta takaisin yhteen.

Lue myös: Yhdistivätkö exät voimansa?! Kasperi Kapasen on-off rakkaat tukevat toisiaan somessa!

Nyt Kasperilla ja Paigella on edessään asettuminen uuteen kaupunkiin.

"Olemme kiitollisia"

Paige kommentoi Kapasen Instagram-päivitystä innokkaana, joten ilmeisesti mallikaunotar suhtautuu yllätysmuuttoon myönteisesti.

- Niin ylpeä sinusta, baby. Let's go Pens, Paige kirjoitti.

Lue myös: Kohukiekkoilija Kasperi Kapanen täytti vuosia – mallirakas Paige julkaisi intiimejä kuvia onnitellessaan: "Rakastan sinua!"

Myöhemmin Paige kirjoitti kaupungin vaihdoksesta myös Instagram-videotarinassaan.

- Haluan nopeasti kiittää kaikkia, jotka ovat lähettäneet meille huomaavaisia viestejä, ja kaikkia, jotka ovat kannattaneet poikaystävääni ja minua Torontossa. Tunnemme olomme hyvin kiitollisiksi ja innostuneiksi tästä uudesta alusta uudessa kaupungissa. Olemme kiitollisia ajastamme Torontossa, mutta olemme valmiita. Laittakaa minulle yksityisviestejä Pittsburgh-suosituksista. Paljon rakkautta, Paige kirjoitti.

Lue myös: Kasperi Kapasen tyrmäävän seksikäs mallirakas on monitoiminainen – ”Olen tyttö, jolla on monta intohimoa!”

Kuvakaappaus Paige Lorenzen Instagram-videotarinasta
Kuvakaappaus Paige Lorenzen Instagram-videotarinasta.

Vaikuttaakin yksiselitteisesti siltä, että Paigea ei haittaa, vaikka Pittsburgh onkin Torontoa huomattavasti pienempi 300 000 asukkaan kaupunki.

Muutosta ja rakkaastaan innostuneena mallikaunotar julkaisi Instagram-tilillään myös kuvan Kasperista, ja kuvatekstissä Paige kutsui suomalaiskiekkoilijaa "rakastajaksi".

Lue myös: Huhhuh, mikä kaunotar! Tässä on NHL-tähti Kasperi Kapasen uusi mallirakas Paige Lorenze!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

lover

Henkilön PAIGE (@paigelorenze) jakama julkaisu

Alla vielä muutamia kuvia Kapasen mallirakkaasta, joka on työskennellyt alusvaate- ja uimapukumallina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🤍

Henkilön PAIGE (@paigelorenze) jakama julkaisu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@arkswimwear

Henkilön PAIGE (@paigelorenze) jakama julkaisu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🦹🏼‍♀️

Henkilön PAIGE (@paigelorenze) jakama julkaisu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön PAIGE (@paigelorenze) jakama julkaisu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön PAIGE (@paigelorenze) jakama julkaisu

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:All Over Press & Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!