Katso kuvat!

Kohukiekkoilija Kasperi Kapanen täytti vuosia – mallirakas Paige julkaisi intiimejä kuvia onnitellessaan: "Rakastan sinua!"

Uutiset | 24.07.2020 11:21

Jääkiekkoliiga NHL:ssä Toronto Maple Leafsin riveissä pelaava suomalainen kiekkotaituri Kasperi Kapanen täytti torstaina 24 vuotta. Kuopiosta kotoisin oleva karpaasi sai rakkaudentäytteiset onnentoivotukset mallirakkaaltaan Paige Lorenzelta

- 24 vuotta auringon ympärillä, Paige aloittaa.

Kaunotar jakoi Instagramissa pariskunnan intiimejä yhteiskuvia onnittelujensa ohessa. Seassa oli jopa lyhyt video, josta voi saada vinkkiä pariskunnan hellittelynimistä. 

Lue myös: NHL-tähti Kasperi Kapanen deittailee näyttävää blondia - ex-naisystävä Paige Lorenze latasi täyslaidallisen somessa: Minä jätin, hän on roskaa, toivottavasti ei saa sukupuolitautia!

Onnea ja kiitosta

Paige hehkuttaa päivityksessään Kasperi-kultansa jokaista vuotta maapallolla. Paige kertoo, kuinka onnensa kukkuloilla hän on heidän yhdessäolostaan.

- Olen kiitollinen elämäntaipaleestasi ja tunnen oloni siunatuksi, että olen tavannut sinut sen varrella, Paige iloitsee.

Rakastavaiset syleilevätkin julkaisun ensimmäisessä kahdessa kuvassa toisiaan hyvin tiukasti. Ensimmäisessä niistä heillä on hyvin vähän vaatetuska, ja Kasperi on ilman paitaa. Paigen alushousut näkyvat myös selkeästi mustavalkoisessa kuvassa, jossa Kasperi näyttää suutelevan tyttöystävänsä rintaa.

- Rakastan sinua. Rakastan, että opin sinusta jatkuvasti lisää, Paige julistaa.

Lue myös: Ero? Kesällä onneaan avoimesti esitelleet Kasperi Kapanen ja Paige Lorenze poistivat yhteiskuvat!

Kuvien seasta löytyy myös muutama lyhyt video. Yhdessä pariskunta tanssii toistensa rutistuksissa, eikä kiekkokönsikkäällä ole vieläkään paitaa päällä. Paige tosin on tainnut pukea poikaystävänsä hupparin ylleen. Lyhyeen pätkään mahtuu myös monia muiskauksia tanssin ohella. 

- Olet muuttanut maailmani ensimmäisestä tapaamisestamme lähtien., Paige paljastaa.

kuvakaappasu Kasperi KApasen Instagram-tarinoista.
Kasperi jakoi Paigen Instagramin videotarinan kuvan omassa tarinassaan. Kuvakaappaus Kasperi Kapasen Instagram-videotarinasta.

Sisäpiirin vitsi

Toinen video päivityksessä on lyhyt gif-animaatio, joka on tehty Kasper kiltti kummitus -animaatiosarjasta. Siinä nimikkohahmo Kasper kävelee käsikkäin toisen söpön kummituksen kanssa. Toinen kummitus on oletettavasti naispuoleinen, koska sille on mallinnettu hametta muistuttava asu. 

Lue myös: Kasperi Kapanen ja Annika-rakas erosivat jälleen?! Yhteinen historia pyyhitty sosiaalisesta mediasta!

Tämä saattaa olla heidän suhteensa sisäpiirivitsi tai viitata Paigen hellittelynimeen omaan Kasperiinsa. 

- Monille tuleville yhteisille onnenvuosillemme ja sekoilulle. Onnea rakkaani. En voisi olla sinusta ylpeämpi ja siitä, kuka sinusta on tulossa, Paige hehkuttaa. 

Pääset selaamaan otoksia alla olevan kuvan reunassa olevasta nuolinäppäimestä.

 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:All Over Press, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!