Uutiset

Miten käy Jax-pojan elatuksen - ex-vaimo odottaa yhä Jere Karalahden elatusapua!

19.04.2017 14:28

Nanna Karalahti paljasti tänään, että hän ja Jere Karalahti eroavat.

Nanna julkisti asian Idealistan blogissaan. Hän kertoi, että pariskunta aikoo kasvattaa Jax-poikansa yhdessä, mutta ei tarkentanut, tarkoittaako se yhteishuoltajuutta.

Teimme päätöksen yhdessä eikä asiaan liity draamaa. Uskon, että molemmat meistä sekä Jax olemme onnellisempia tästä ratkaisusta kuin siitä, että olisimme kaikki kolme saman katon alla. Silloin kun yhteiset unelmat eivät kohtaa, on parempi laittaa pillit pussiin ja antaa uusien ovien avautua. Me olemme oppineet toisiltamme paljon ja käänsimme kaikki kortit ennen lopullista päätöstä.

Tulemme kasvattamaan lapsen yhdessä. Välitän Jerestä ja kunnioitan häntä. Tulemme jättämään avioerohakemuksen pian.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Mainos

Lasten elättäminen eron jälkeen on aiemmin osoittautunut Jerelle vaikeaksi, sillä hänen Ronja-tyttärensä äiti Susanna Karalahti ja Stella-tyttären äiti Oksana Chaiko ovat joutuneet penäämään elastuapua Jereltä oikeuden ja ulosoton kautta.

Tänään tilattu ulosottorekisteritodistus kertoo, että Jeren raha-asiat ovat aiempaa paremmalla tolalla. Hän on maksanut Susannalle 18 636,96 euroa ja Oksanalle 4 761,66 euroa elastusapusaatavia.

Ilmeisesti Jere kuitenkin kierrättää elatusapunsa ulosoton kautta - seikka, mistä hänen ex-rakkaansa häntä syytti:

Susanna Karalahti odottaa nimittäin Jereltä edelleen 450 euron elatusapusaatavia.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!