Mitä Ihmettä?! Stefan Therman teki taksikuskille tylyn oharin – 300 euron kyyti jäi maksamatta!

Uutiset | 31.10.2020 07:23

Kohuliikemies Stefan ”Stefu” Therman teki syyskuun puolivälissä hankolaiselle taksikuskille erikoisen oharin.  

– Stefu tilasi taksin Hangon-huvilalleen ja sopi kuskin kanssa, että tämä vie hänet Espoon-asunnolle. Summaksi sovittiin 300 euroa, Seiskan lähteet kertovat.
Espoossa Stefu pyysi kuskin katsomaan komeaa asuntoaan.

– Silloin Stefu ehdotti kuskille, että maksaa sovitun 300 euroa tämän tilille. Rahoja ei ole tähän päivään mennessä näkynyt, vaan lasku on menossa ulosottoon, Seiskalle päivitellään.

Seiska tavoitti Stefun, mutta tämä lätkäisi luurin toimittajan korvaan.

Lue myös: Hirttosilmukoita ja hakkaamista imurilla! Stefan Therman riehui ja julkaisi hurjaa kuvamateriaalia somessa: hajotti kotiaan raivokkaasti - mitä ihmettä Hangossa tapahtui?!

Erosotku

Stefan erosi kohukaunotar Sofia Belórfista lokakuun puolessavälissä. Stefu julkaisi tiedotteen erosta Instagram-tilillään lauantaina 17.10.

Kaikella rakkaudella ja yhteisymmärryksessä haluan ilmoittaa, että olemme eronneet Sofian kanssa! Toivon, ettei asiaa puida sen enempää. Voimaa ja valoa, Stefu kirjoitti.

Lue lisää: Sofia Belórf ja Stefan Therman = Ero! Stefu julkaisi tiedotteen: "Haluan ilmoittaa, että olemme eronneet Sofian kanssa!"

Erouutisen jälkeen Seiska paljasti kohuparin suhteen päättymisen taustat. Stefu oli saanut tietää, että Sofia oli samana viikonloppuna yrittänyt mennä ex-rakkaansa Niko Ranta-ahon luokse!

– Stefu sai tietää, että Sofia oli ollut pimputtelemassa Nikon ovikelloa Helsingin Erottajalla. Stefu teki eropäivityksen voimakkaan tunnekuohun vallassa, Stefun lähipiiristä kerrottiin.

Sofia Belorf

Lue myös: Bumerangina ulos! Sofia Belórf pimputti Niko Ranta-ahon ovikelloa – kohukaunotar joutui pettymään!

Seiska tavoitti Sofia Belórfin, joka kiisti pyrkineensä Nikon luo jatkoille. Sofia kuitenkin vahvistaa, että tieto hänen liikkeistään Nikon asunnon lähellä pitää paikkaansa, sillä Sofia tilasi Nikon kodin lähettyviltä taksin kotiinsa.

– Saatoin seurassani olleen miehen Nikolle, koska hän oli menossa Nikon luo jatkoille. Minä jatkoin yksin kotiini. Minun ja Nikon välit ovat kunnossa.

Lue myös: Näin Niko Ranta-ahon kotiin tunkenut Sofia Belórf selittää illan tapahtumia: Saatoin seuralaiseni jatkoille!

Lue lisää Kääk-juoruja tuoreimmasta Seiskasta!

Kuulitko mehukkaan julkkisjuorun? Nappasitko kohukuvan? Soita 044 567 7777, tai lähetä vinkki lomakkeella.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!