Missipomo Sunneva Kantola esitteli Harri-rakkaansa tyttärilleen – ”Äidistä on tullut onnellisempi!”

Uutiset | 25.07.2018 15:25

Miss Suomi -kilpailua jo usean vuoden ajan järjestämässä ollut Sunneva Kantola osti äskettäin osake-enemmistön kauneuskilpailua pyörittävästä Finnartist Oy:stä. Sunnevan 21-vuotias Aleksandra-tytär työskentelee myös kisaorganisaatiossa.

Lue lisää: Missipomo Sunneva Kantola palkkasi kauniin Aleksandra-tyttärensä Miss Suomi -organisaation avainpestiin – ”Olin vähän hukassa!”

Sunneva ja Aleksandran isä erosivat, kun Aleksandra oli 13-vuotias. Vanhempien ero oli rankka paikka keskellä pahinta murrosikää.

Lue lisää: Sunneva Kantolan kaunis Aleksandra-tytär avoimena vanhempiensa sokkierosta: ”Paras mahdollinen ratkaisu!”

Pitkään sinkkuna viihtynyt Sunneva on viime syksystä lähtien seurustellut mikkeliläisen Harrin kanssa. Uusi rakas on ollut Sunnevan mukana seurapiiritapahtumissa, ja rakastavaiset ovat tutustuneet toistensa lapsiin.

– Äidistä on tullut onnellisempi uuden suhteen myötä, Aleksandra paljastaa.

Lue myös: Missikeisarinna Sunneva Kantola hemmotteli Aleksandra-tyttärensä piloille – ”Olen tuntenut huonoa omaatuntoa!”

Sunneva on seurustellut Harrirakkaansa kanssa viime syksystä lähtien. – Emme ole muuttaneet vielä yhteen, Sunneva kertoo.
Sunneva on seurustellut Harrirakkaansa kanssa viime syksystä lähtien. – Emme ole muuttaneet vielä yhteen, Sunneva kertoo.

 

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!