Missipomo Sunneva Kantola palkkasi kauniin Aleksandra-tyttärensä Miss Suomi -organisaation avainpestiin – ”Olin vähän hukassa!”

Uutiset | 20.07.2018 08:21

Yrittäjä Sunneva Kantola, 45, osti osake-enemmistön Miss Suomi -kilpailua järjestävästä Finnartist Oy:stä kesän alussa. Hän on ollut järjestämässä kauneuskilpailua jo kahdeksan vuotta, joista kolmena viime vuotena apuna on ollut oma tytär Aleksandra Kantola.

Lue myös: Oho, Miss Suomi -kilpailu poistuu televisiosta: Haluamme kasvattaa kilpailun arvostusta ja vetovoimaa!

Edellinen assistentti oli päättänyt lopettaa työt missiorganisaation palveluksessa juuri, kun Aleksandra sai omat opintonsa päätökseen.

– Olin vähän hukassa ja mietin, mitä alkaisin tehdä. Äiti ehdotti sopivaan aikaan, että lähtisin kiertueelle auttamaan häntä juoksevissa asioissa.

– Ensimmäinen vuosi meni opetellessa, ja tykästyin työhön niin paljon, että olen edelleen mukana, Aleksandra kertoo Seiskalle.

Lue myös: Tässä on Sunneva Kantolan kaunis Aleksandra-tytär – muutti Helsinkiin sinkkuna!

Jo vauvana mukana

Yrittäjäsuvun lapsena Sunnevasta on tuntunut luonnolliselta tehdä töitä tyttärensä kanssa. He eivät työskentele yhdessä suinkaan ensimmäistä kertaa, vaan Aleksandra on jo aiemmin ollut apuna vanhempiensa kaupoissa Sulkavalla ja Puumalassa.

– Aleksandra oli puolivuotias, kun otin hänet ensi kerran töihin mukaan. Hän istui sylissäni, kun työskentelin kassalla.

Lue lisää Sunnevan ja Aleksandran yhteistyöstä ja tyttären suhtautumisesta äitinsä uuteen mieheen torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!