fbq
Uutiset
21.08.2017 11:27
Teksti: Anne Pennanen, Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan toimitus
Sara Chafak on puoliksi marokolainen.
Sara Chafakin Instagram-kuva Turun puukotusiskun jälkeen kuohuttaa - Miss Suomi näytti keskisormea Marokko-takki päällään!
Uutiset
21.08.2017 11:27
Teksti: Anne Pennanen, Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan toimitus

Vuoden 2012 Miss Suomi Sara Chafak, 26, lisäsi lauantai-iltana itsestään kuvan Instagramiin oltuaan Blockfesteillä Tampereella.

Kuvassa puoliksi marokkolainen Sara poseeraa selin kameraan päin keskisormi pystyssä ja Saran mustan takin selässä lukee suurella Morocco eli suomeksi Marokko.

Kuvasta ei käynyt ilmi, kenelle Saran keskisormi on osoitettu.

LUE: Turun puukotuksia tutkitaan terroritekona: tältä tapahtumapaikalla näyttää nyt – kuvat

Saralla on Instagramissa 109 000 seuraajaa, joista moni piti kuvaa mauttomana, koska Turun terrori-iskusta oli kulunut vain hieman yli vuorokausi.

- Haistattaako hän tällä tavoin v**ut terroriteon uhreille ja heidän omaisilleen, tuohtunut seuraaja viestitti Seiskalle.

- Kukaan ei ole tuominnut kaikkia marokkolaisia, vaikka puukottaja on Marokosta. Ehkä Saralla petti tilannetaju, toinen lukija jatkoi.

Saralle sateli sunnuntain aikana niin paljon kielteistä palautetta, että hän poisti kuvan. Siitä otettu kuvakaappaus kuitenkin levisi sunnuntaina netissä ja keskustelupalstoilla vauhdilla.

Turussa perjantaina tapahtuneesta puukkoiskusta on pidätetty epäiltynä 18-vuotias marokkolainen Abderrahman Mechkah. Teon rikosnimikkeet ovat terroristisessa tarkoituksessa tehty murha ja murhan yritykset. Mechkahin lisäksi poliisi tutkii viiden muunkin ihmisen osuutta Turun iskuun. Poliisi pidätti viikonloppuna tapahtuneeseen liittyen neljä ihmistä, jotka ovat myös Marokon kansalaisia.

Perjantain iskussa kuoli kaksi naista ja kahdeksan uhria loukkaantui.

LUE LISÄÄ: KRP: Turun epäilty terroripuukottaja jahtasi vain naisia: nuorin uhri 15-vuotias

LUE MYÖS: Turun puukotukset: Kampaaja seurasi vierestä kiinniottoa – suomalaismies kävi potkaisemassa ammuttua hyökkääjää!

Seiska ei tavoittanut maanantaina aamupäivällä Saraa kommentoimaan kuvakohua.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »