Katso kuvat!

Turun puukotuksia tutkitaan terroritekona: tältä tapahtumapaikalla näyttää nyt – kuvat

Uutiset | 19.08.2017 11:38

Keskusrikospoliisi tiedottaa että Turussa eilen perjantaina tapahtuneita ja koko Suomea järkyttäneitä puukotuksia tutkitaan terroristisessa tarkoituksessa tehtyinä murhina ja niiden yrityksinä. 

Mitä ilmeisimmin sattumanvaraisiin uhreihin kohdistuneissa puukotuksissa menehtyi kaksi ja loukkaantui kahdeksan. Poliisin mukaan kuolleet ovat Suomen kansalaisia, ja loukkaantuneiden joukossa on yksi Italian ja kaksi Ruotsin kansalaista.

Turun puukotukset

Teosta epäilty on 18-vuotias Marokon kansalainen, joka haavoittui kiinniottotilanteessa poliisin voimankäytön seurauksena. Seiska saapui lauantaiaamusta (19.8.) Turkuun, jossa mielettömän veriteon jäljet olivat yhä selvästi esillä.

Rajut verijäljet

Ensimmäisen uhrin kuolinpaikan läheisyyteen oli lauantaiaamusta kerääntynyt jatkuvasti kasvava kynttilämeri. Kauppatorin läheisyydessä pyörii yhä lukuisia poliisipartioita.

Turun puukotukset

Järjetön teurastus sai alkunsa Turun kauppatorilta, jossa torimyyjät olivat yhä silminnähden järkyttyneitä tapahtuneesta, eivätkä suostuneet puhumaan tapahtuneesta sanaakaan.

Kauppatorilta 18-vuotias epäilty oli jatkanut matkaa kohti parin korttelin päässä sijaitseva Puutoria, jossa poliisi lopulta pysäytti hänet ampumalla jalkaan.

Turun puukotus

Viimeinen uhri oli saanut puukosta vain vähän ennen kiinniottoa, ja verijäljet olivat yhä selvästi nähtävillä vain parin metrin päässä kiinniottopaikasta.
 

Turun puukotukset
Tämän kampaamon edessä poliisi otti kiinni 18-vuotiaan epäillyn.

 

Teksti:Sami Sinokki
Kuvat:Sami Sinokki
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!