Turun puukotukset: Kampaaja seurasi vierestä kiinniottoa – suomalaismies kävi potkaisemassa ammuttua hyökkääjää!

Uutiset | 19.08.2017 12:00

Turun terroriteosta epäilty mies otettiin (18.8.) kiinni Puutorin edustalla Brahenkadulla. Poliisi pysäytti miehen ampumalla jalkaan parturi-kampaamo Trixien edessä.

TURUN PUUKOTUKSIA TUTKITAAN TERRORITEKONA: TÄLTÄ TAPAHTUMAPAIKALLA NÄYTTÄÄ NYT – KUVAT

Työvuorossa ollut kampaaja kertoo Seiskalle, että kiinniotto tapahtui silmänräpäyksessä. Poliisit ehtivät paikalle viime hetkellä.

- Näimme ensin liikkeen ikkunasta, että jollakin naisella oli puukko kaulalla, ja sitten poliisit yhtäkkiä ampuivat. Ennen sitä hyökkääjää oli puukottanut toista naista vain muutaman metrin päässä, haastateltu kertoo.

Brahenkadulla oli vielä aamupäivällä runsaasti puukotetun naisen verijälkiä.

Verijäljet Turun terroriteon jälkeen.

Hyökkääjä oli ampumisen jälkeen rauhallinen. Pienellä viiveellä paikalle tullut ambulanssi auttoi ensiksi puukotettua naista.

- Hän ei reagoinut oikein millään tavalla, vaan makasi vain maassa. Siinä kävi joku suomalainen mies potkaisemassa hyökkääjää kylkeen. Hän yritti mennä vielä uudestaan kimppuun, mutta poliisit saivat rauhoitettua miehen, kampaaja sanoo.

Tapahtumien jälkeen kampaamossa on pidetty ovet lukossa. Tunnelma on edelleen järkyttynyt.

- Ei sitä siinä tilanteessa tajunnut, mutta kun lähdin töistä kotiin, menin sokkiin. En ole nähnyt kuin elokuvissa, että ihmisiä ammutaan.

Teksti:Juha Nurmi
Kuvat:Juha Nurmi
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!