jarimattilatvala

Maisa Torpasta eronnut Jari-Matti Latvala vietti kaksi päivää puhelimessa erosotkua puiden: "Tämä on ollut niin stressaavaa"

22.10.2019 20:46

Maisa Torpasta eronnut Toyota-konkari Jari-Matti Latvala, 34, on avautunut rallilehti WRC:lle tilanteestaan. Taustalla on kohu, joka alkoi Seiskan paljastettua Maisan salasuhteen erääseen it-alalla vaikuttavaan mieheen.

Jari-Matti Latvala perui häät – Maisa Torpan salasuhteen paljastumista seurasi vakava kriisi!

Villiä spekulointia sosiaalisessa mediassa: Maisa Torppa olikin Jari-Matti Latvalan erokirjoituksen takana? ”Kantsisko ottaa tunnarit pois Maisalta?"

- Tiedätte, että ralli on minulle koko elämäni, eikä häiriötekijöitä saa olla. Uutisia on ollut Suomessa koko ajan. Vietin kaksi päivää puhelimessa selvittämässä tätä. Tämä on ollut niin stressaavaa, hän kertoi WRC:lle.

Stressiä on taatusti aiheuttanut myös se, että verottaja penkoo Jari-Matin asumiskuvioita. 

IS: Verottaja penkoo Jari-Matti Latvalan asumiskuviot - onko hän verovelvollinen Suomeen vai Monacoon?

Fokus rallissa

Puhe kääntyi kuitenkin nopeasti suhde-elämästä takaisin rallin pariin. Jari-Matin fokus on, kaikesta huolimatta, täysin autourheilussa.

- Olen nyt 34 ja minulla on vielä hyvä muutama vuosi jäljellä korkeimmalla tasolla. Sitä tavoittelen. Testasin viime viikolla Espanjassa ja tunsin oloni autossa taas luottavaiseksi, hän kuittaa.

IS: Jari-Matti Latvala on helpottunut erosta: "Kaikki asiat on sovittu"

Suomessa asiasta uutisoi ensimmäiseksi Iltalehti.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Emmi Ikonen
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!