Jari-Matti Latvala purki eroahdistustaan lehtihaastattelussa - fani huomasi Facebookista, että kihlaus Maisan kanssa on yhä voimassa!

23.10.2019 19:51

Rallistara Jari-Matti Latvala kertoi WRC-lehden haastattelussa, että syksy 2019 kaikkine kohuineen on ollut erittäin raskasta aikaa.

- Tiedätte, että ralli on minulle koko elämäni, eikä häiriötekijöitä saa olla. Uutisia on ollut Suomessa koko ajan. Vietin kaksi päivää puhelimessa selvittämässä tätä. Tämä on ollut niin stressaavaa.

Lue juttu: Maisa Torpasta eronnut Jari-Matti Latvala: kaksi päivää puhelimessa erosotkujen vuoksi: "Tämä on ollut niin stressaavaa"

Varmaa on ainakin se, että uudeksivuodeksi kaavailtu hääjuhla on peruttu Jari-Matin yksipuolisella ilmoituksella. 

Koska rakastamme toisiamme niin äärettömästi, annamme toistemme siksi mennä ja jatkamme sen takia elämää ystävinä, Maisa kirjoitti Instagramiin 14.10. vahvistaen eron olevan totta. Eropäivityksen jälkeen Maisa on nähty salarakkaansa luona, jonne hän oli karauttanut Jari-Matin luksusautolla.

Piilotti kyyneleet aurinkolaseilla! Jari-Matti Latvalasta eronnut Maisa Torppa palasi itkien pettämiskohun pääkallopaikalle!

Seuraavaksi tapahtui jotain kummallista. Perjantaina 18.10. Maisa hämmästytti julkaisemalla somessa keilailuvideon, jossa näkyi myös Jari-Matti.

Mitä ihmettä, juuri eronneet Maisa Torppa ja Jari-Matti Latvala viettävät iltaa yhdessä – keilausta ja drinkkejä!

Keskiviikkona 23.10. tarkkasilmäinen Seiskan lukija kävi tutkimassa Jari-Matin henkilökohtaista Facebook-sivua. Kaiken kohun jälkeen suhdestatus yllättäen yhä kertoo, että rallitähti olisi kihloissa Maisan kanssa!

fb

Voi olla, että kyseessä on unohdus, mutta nykyaikana kihlauksen purkamisen kaltaiset elämänmuutokset yleensä päivitetään someen. Varmaa kuitenkin on, että sekä Jari-Matin että Maisan suhde-elämään kohdistuu nyt ja vastaisuudessa suuri mielenkiinto. Jäämme odottamaan seuraavaa siirtoa.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!