Uutiset
Katso kuvat!

Martina Aitolehdellä ja Stefan Thermanilla raivokas somesota päällä - Sofia Belórfilta kahdet hyytävät terveiset: "Katkeruudesta irti pääseminen alkaa..."

29.06.2020 17:24

Martina Aitolehteä, Stefan Thermania ja Sofia Belórfia koskevat skandaalit eivät ota loppuakseen. Maanantaina räjähti jälleen uusi kohu, kun Martina Aitolehti reagoi todella raivokkaasti Sofian julkaisemaan, salaa kuvattuun videoon Martinan ja Stefanin Isabella-tyttärestä.

Videolla Isabella ratsastaa ponilla ulkona ja Sofia on kuvannut videon sisältä Isabellan tietämättä. Sofia julkaisi lyhyen videopätkän Instagram-videotarinassaan, mikä hermostutti Martinan.

Martina ilmoitti maanantaisessa somepäivityksessään, ettei Sofialla ole lupaa olla lähelläkään Isabellaa ja lisäksi hän piti pöyristyttävänä, että Sofia kuvasi pientä lasta.

- Hyviin sosiaalisenmedian käytöstapoihin kuuluu ettei muita ihmisiä kuvata ilman lupaa, varsinkaan toisten lapsia, Martina kirjoitti.

Lue lisää: Sofia Belórf salakuvasi Martina Aitolehden tytärtä - pöyristynyt Martina jyrähti ja haukkui Sofian somessa: "Hänellä ei ole mitään lupaa olla lähelläkään tytärtäni!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mun kanavat pursuaa teidän huolestuneita viestejä ja haluan selventää muutamaa asiaa. Mun lapset on mun koko elämä ja kuten tiedätte, suojelen ja taistelen heidän puolesta aina. Haluan kasvattaa heistä terveitä, ahkeria ja vastuullisia, kunnon kansalaisia tähän yhteiskuntaan. Tämä tarkoittaa myös että siinä ympärillä olevat lunastavat nämä vaatimukset. Eron myötä Isabella on ollut mun vastuulla lähes 100% ja hänen isän uuden puolison raskaista syytteistä johtuen, hänellä ei ole mitään lupaa olla lähelläkään tytärtäni. Isabella on tällä hetkellä Hangossa poninsa luona, mutta ei tämän kyseisen ihmisen lähellä. Koen äitinä että tämä on lapseni etujen mukaista tällä hetkellä. On pöyristyttävää ja todella epäkunnioittavaa ehdoista huolimatta kuvata lastani ja esittää jotain muuta mikä todellisuus on. Loppukoon siis huoli ja spekulaatio tähän postaukseen. Mä suojelen ja taistelen mun lasteni puolesta leijonaemon lailla, sen tiedätte ❤️ On myös sanomattakin selvää, että hyviin sosiaalisenmedian käytöstapoihin kuuluu ettei muita ihmisiä kuvata ilman lupaa, varsinkaan toisten lapsia. Rakkautta ❤️

Henkilön Martina Aitolehti (@martinaaitolehtiofficial) jakama julkaisu

"Rauhaa ja rakkautta"

Pian Martinan päivityksen jälkeen Sofia poisti videon Instagram-tarinastaan, mutta julkaisi siellä tekstilainauksen, joka oli mitä ilmeisimmin osoitettu Martinalle. Terveiset olivat hyytävät, vaikkakin asialliset.

- "Katkeruudesta irti pääseminen alkaa oman menneisyyden myötätuntoisesta tarkkailusta", Sofian päivityksessä luki ja tekstillä viitattiin psykoterapeutti-psykologi Mari Saukkosen sanoihin Kodin Kuvalehdessä 9/2015.

 

Siteerauksensa päälle Sofia oli kirjoittanut vielä sydämelliset toivotukset:

- Rauhaa ja rakkautta kaikkien viikkoon, Sofia kirjoitti sydänemojin kera.

Lue myös: Kohukaunotar Sofia Belórf tylynä Martina Aitolehdestä: Ei mitään mielenkiintoa selvittää välejämme!

Kuvakaappaus Sofia Belórfin Instagram-videotarinasta.
Kuvakaappaus Sofia Belórfin Instagram-videotarinasta.

 

Stefu laukoi rajusti

Maanantain somesota otti ison vaihteen tuntia myöhemmin, kun Stefan julkaisi oman vastauksensa Martinalle. Stefan oli ottanut kuvakaappauksen Martinan päivityksestä ja haukkui Martinaa erittäin tylysti. 

-  Nyt on pakko ensimmäistä kertaa elämässä kommentoida kyseisen psykopaatin/sosiopaatin asioita julkisesti näin 10 vuoden jälkeen. Tällainen julkinen jatkuva solvaaminen on jotain aivan käsittämätöntä ihmiseltä kellä on pahoinpitely syytteet rattijuoppous syytteet, lisäksi hän tällähetkellä kiristää lapsen isää rahalla, lapsella ja kaikella muulla mahdollisella, Stefan kirjoitti ja korosti, ettei Martinalla ollut lupaa kieltää kenenkään kuvaamista hänen omistamalla tilallaan.

Lue lisää: Nyt räjähti Stefan Therman - haukkuu Martina Aitolehteä psykopaatiksi ja syyttää rahalla kiristämisestä: "Nyt on pakko ensimmäistä kertaa elämässä kommentoida!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nyt on pakko ensimmäistä kertaa elämässä kommentoida kyseisen psykopaatin/sosiopaatin asioita julkisesti näin 10 vuoden jälkeen. Tällainen julkinen jatkuva solvaaminen on jotain aivan käsittämätöntä ihmiseltä kellä on pahoinpitely syytteet rattijuoppous syytteet, lisäksi hän tällähetkellä kiristää lapsen isää rahalla, lapsella ja kaikella muulla mahdollisella. Tätä kerrottavaa riittää tekopyhästä kirjan verran mutta jätetään tämä nyt toistaiseksi tähän. 🙏 ps. On myös sanomattakin selvää että minun kiinteistöllä saa kuvata puhelimella juuri millon haluaa minun luvalla ✌️

Henkilön Stefan Therman (@stefutherman) jakama julkaisu

"Onneksi positiivisuus voittaa aina"

Somesodan seuraava ja toistaiseksi viimeisin käänne tapahtui maanantaina klo 17 kieppeillä, kun Sofia julkaisi Instagram-tilillään videon Hangosta ja kertoi olevansa palaamassa pian kotiinsa Helsinkiin.

Videon kuvateksti oli myös paljon puhuva.

- Onneksi rakkaus, usko elämään ja positiivisuus voittaa aina. Kiitos Hanko ja Suomen kesä kun näytitte parastanne, loppuviikosta takas.

Lue lisää: Suhdekriisi selvitetty? Sofia Belórf suuteli väkisin Stefan Thermania ja julkaisi videon - ja herranjestas, mikä bikinivartalo!

 

Nähtäväksi jää, kuinka someriita jatkuu viikon edetessä ja aikovatko Stefan, Sofia ja Martina selvitellä välejään jatkossakin sosiaalisen median välityksellä.

Lue myös: Sofia Belórfille karua tylytystä miesmaustaan somessa - julkaisi napakan vastauksen arvostelijalle!

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:Seiskan toimitus & Instagram
Jaa Artikkeli:
somesotariitasofia belorfMartina AitolehtikohupariStefan Therman

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!