Uutiset

Maksuhäiriöitä ja palkkoja pystyssä! IL: Kaisa Liskin firma haettu konkurssiin

22.10.2019 18:45

Kiinteistökuningatar Kaisa Liskin nimissä oleva yritys, Tavastia LKV, on haettu konkurssiin. Asiasta kertoo Iltalehti. Lehden mukaan konkurssia on hakenut Kaisa itse, ja hakemus on jätetty Kanta-Hämeen käräjäoikeuteen 21.10.2019. Tavastia LKV toimi franchise-yrityksenä Re/Max-ketjussa.

Viime viikolla Kaisan firman ongelmat tulivat julkisuuteen, kun Hämeen Sanomat kertoi yrityksellä olevan palkkoja rästissä. Lisäksi kävi ilmi, että firma on jättänyt työttömyysvakuutusmaksuja ja veroja hoitamatta. 

Seiskan haastattelema yrityksen entinen työntekijä kertoi, että hän on hakenut palkkasaataviaan palkkaturvasta. Kertoman mukaan Kaisa on jättänyt palkkoja pystyyn myös muille entisille työntekijöilleen.

Nyt kun yritys on haettu konkurssiin, entisillä työntekijöillä on perusteltu syy hakea ja saada rästejään palkkaturvasta.

Seiska on yrittänyt tavoittaa Kaisaa kommentoimaan tilannetta, mutta tuloksetta.

Keväällä kävi ilmi, että ulosotto karhuaa Kaisalta valtavaa summaa, joka on peruja Kaisan ja hänen entisen työnantajansa välisestä riidasta. Juttu on menossa hovioikeuteen ja käsittely alkaa mahdollisesti ensi vuoden syksyllä.

Edit: Lisätty maininta hovioikeuskäsittelystä 22.10. klo 19:32.

Teksti:Pauli Poutanen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!