Hyppää pääsisältöön
Kaisa Liski

Maksuhäiriöitä ja palkkoja pystyssä! IL: Kaisa Liskin firma haettu konkurssiin

Kiinteistökuningatar Kaisa Liskin nimissä oleva yritys, Tavastia LKV, on haettu konkurssiin. Asiasta kertoo Iltalehti. Lehden mukaan konkurssia on hakenut Kaisa itse, ja hakemus on jätetty Kanta-Hämeen käräjäoikeuteen 21.10.2019. Tavastia LKV toimi franchise-yrityksenä Re/Max-ketjussa.

Viime viikolla Kaisan firman ongelmat tulivat julkisuuteen, kun Hämeen Sanomat kertoi yrityksellä olevan palkkoja rästissä. Lisäksi kävi ilmi, että firma on jättänyt työttömyysvakuutusmaksuja ja veroja hoitamatta. 

Kiinteistökuningatar-Kaisan bisnes retuperällä! HäSa: Palkkoja maksamatta - lue lisää!

Seiskan haastattelema yrityksen entinen työntekijä kertoi, että hän on hakenut palkkasaataviaan palkkaturvasta. Kertoman mukaan Kaisa on jättänyt palkkoja pystyyn myös muille entisille työntekijöilleen.

Palkat rästissä! Kaisa Liskin firmassa työskennellyt syyttää ex-pomoaan valehtelusta: Mittani on täynnä

Kaisa Liskin yritys jätti palkat maksamatta - toinen ex-työntekijä syyttää myös työpaikkakiusaamisesta: "Työntekijät ovat pelänneet Kaisaa!"

Nyt kun yritys on haettu konkurssiin, entisillä työntekijöillä on perusteltu syy hakea ja saada rästejään palkkaturvasta.

Seiska on yrittänyt tavoittaa Kaisaa kommentoimaan tilannetta, mutta tuloksetta.

Keväällä kävi ilmi, että ulosotto karhuaa Kaisalta valtavaa summaa, joka on peruja Kaisan ja hänen entisen työnantajansa välisestä riidasta. Juttu on menossa hovioikeuteen ja käsittely alkaa mahdollisesti ensi vuoden syksyllä.

Eduskuntaan pyrkivän kiinteistökuningatar Kaisa Liskin kafkamainen tilanne: Lähes 800 000 euroa ulosotossa, firmalla verovelkaa - "Olen saanut paljon sontaa!"

Edit: Lisätty maininta hovioikeuskäsittelystä 22.10. klo 19:32.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Pauli Poutanen
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!