fbq
Uutiset
16.10.2019 15:00
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: seiskan toimitus
kaisa
Palkat rästissä! Kaisa Liskin firmassa työskennellyt syyttää ex-pomoaan valehtelusta: Mittani on täynnä
Uutiset
16.10.2019 15:00
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: seiskan toimitus

Kiinteistönvälittäjä Kaisa Liskin yritys on jättänyt palkkoja maksamatta. Rästissä olevia palkkoja on haettu  palkkaturvan kautta.

Työntekijä saa palkkaturvasta apua, jos työnantajayritys on maksukyvytön tai haettu konkurssiin. Julkisista varoista suoritetun maksatuksen jälkeen summa peritään yritykseltä (tai konkurssipesältä). 

Kiinteistökuningatar-Kaisan bisnes retuperällä! HäSa: Palkkoja maksamatta - lue lisää!

”Törkeää käytöstä”

Seiska tavoitti Kaisan entisen työntekijän, joka on tyrmistynyt ”Kiinteistökuningattaren” toiminnasta. Ex-työntekijä haluaa pysyä nimettömänä, jotteivat välit entiseen työnantajaan tulehtuisi lisää.

- Kaisan käytös on ollut todella törkeää ja epäkunnioittavaa. Tiedän muitakin, jotka ovat jääneet ilman palkkaa. Heidän joukossaan on myös henkilöitä, jotka aikovat vaatia saataviaan palkkaturvan kautta. 

Kuinka monen kuukauden tai myynnin palkat sinulta ovat saamatta? 

- En halua sanoa tarkkoja summia identiteettini suojelemiseksi. Sanotaan, että noin parin kuukauden. 

Miten Kaisa on reagoinut palkoista ja niiden maksamisesta kysyttäessä? 

- Välinpitämättömästi. Hän on valehdellut sekä kierrellyt totuuden ääneen sanomista. Hän on kirjaimellisesti jäänyt kiinni valehtelemisesta. 

Kuinka palkkojen maksamatta jättäminen on vaikuttanut elämääsi? 

- Totta kai se on vaikeuttanut elämääni, mutta onneksi en ole menettänyt mitään suurta tai joutunut vakaviin talousongelmiin. 

Miksi haluat tuoda asian julkisuuteen?

- Mittani on yksinkertaisesti täynnä. Siitä huolimatta yritän ja haluan saada Kaisaan kunnon keskusteluyhteyden ja sopia asian ilman asian viemistä eteenpäin. 

Lue myös: Eduskuntaan pyrkivän kiinteistökuningatar Kaisa Liskin kafkamainen tilanne: Lähes 800 000 euroa ulosotossa, firmalla verovelkaa - "Olen saanut paljon sontaa!"

Kaisa Liski LKV vaihtoi viime kuussa nimensä Tavastia LKV:ksi. Sen jälkeen yritys liittyi Remax-kiinteistövälitysketjuun, jossa jokainen on yksityinen yrittäjä. Kaikki yksityiskohdat Kaisan yrityksen veroveloista ja ulosotoista, löydät täältä

Edit 17.10. Poistettu summamaininta koskien palkkaturvaa, sillä jutun julkaisun jälkeen kävi ilmi, että kyse oli lakisääteisten työttömyysvakuutusmaksujen rästeistä (n. 5000 euroa).

Tilaa Seiskan uutiskirje! »