Kaisa Liski

Kiinteistökuningatar-Kaisan bisnes retuperällä! HäSa: Palkkoja maksamatta - lue lisää!

16.10.2019 14:17

Kiinteistökuningatar Kaisa Liskin, 51, yrityksellä on huomattavia maksuvaikeuksia. Alkujaan firma pyöri nimellä Kaisa Liski LKV, sitten se vaihtoi nimeksi Tavastia LKV. Verkkosivujen perusteella se on nykyään osa Re/Max-välitysketjua. 

Verovelkaa, palkkoja rästissä

Kaisan yrityksellä on verovelkaa yli 10 000 euroa. Tämä tieto löytyy katsomalla yritystietojärjestelmä YTJ:n tietoja.

Keskiviikkona 16.10. Hämeen Sanomat uutisoi, että firma on laiminlyönyt palkanmaksua ja saatavia on haettu palkkaturvan avulla. 

Kyse on siitä, että yrityksen työntekijä on hakenut räsiin jäänyttä palkkasaatavaa TE-keskuksen palkkaturvasta. Työntekijä saa palkkaturvasta apua, jos työnantajayritys on maksukyvytön tai haettu konkurssiin. Julkisista varoista suoritetun maksatuksen jälkeen summa peritään yritykseltä (tai konkurssipesältä). 

Yritys on jättänyt maksamatta myös lakisääteisiä työttömyysvakuutusmaksuja noin 5000 euron edestä, ja ne ovat menneet perintään. Muita trattaprotesteja, eli julkiseen maksukehoitukseen johtaneita maksamattomia laskuja Tavastia LKV:llä on noin 5500 euron arvosta. 

Valtava summa ulosotossa

Viime keväänä Seiska uutisoi, että hänen riitansa entistä työnantajaansa vastaan on tulossa kalliiksi, sillä Kaisalla on työriidan jäljiltä ulosotossa liki 800 000 euroa. Kaisan itsensä mukaan juttu käsitellään hovissa, joten siihen saakka velka on ikään kuin jäädytetty.

Eduskuntaan pyrkivän kiinteistökuningatar Kaisa Liskin kafkamainen tilanne: Lähes 800 000 euroa ulosotossa, firmalla verovelkaa - "Olen saanut paljon sontaa!"

Kaisa Liski ei vastannut Seiskan kommenttipyyntöön. 

Edit 17.10. Korjattu maininta palkkaturvasaatavasta, poistettu maininta 5000 euron summasta, sillä jutun julkaisun jälkeen kävi ilmi, että kyse oli rästissä olevista työttömyysvakuutusmaksuista. 

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Pauli Poutanen
Kuvat: Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!