kaisa liski

Kaisa Liskin yritys jätti palkat maksamatta - toinen ex-työntekijä syyttää myös työpaikkakiusaamisesta: "Työntekijät ovat pelänneet Kaisaa!"

16.10.2019 17:01

Hämeen Sanomat paljasti keskiviikkona, että kiinteistökuningatar Kaisa Liskin yritys on laiminlyönyt työntekijöidensä oikeuksia. Kaisa on jättänyt maksamatta työntekijöidensä palkkoja, joita ainakin yksi henkilö on jo hakenut palkkaturvan kautta. 

Palkkaturva on osa ELYä, eli elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskusta, josta palkkasaataviaan voi hakea työnantajan maksukyvyttömyyden vuoksi. 

Seiska julkaisi aikaisemmin keskiviikkona jo yhden Kaisan entisen työntekijän haastattelun, jossa ex-työntekijä kritisoi Kaisan törkeää toimintaa.

Lue lisää: Palkat rästissä! Kaisa Liskin firmassa työskennellyt syyttää ex-pomoaan valehtelusta: Mittani on täynnä

Samaa mieltä on myös toinenkin ex-työntekijä.  

- En aio enää ikinä tehdä yhteistyötä Kaisan kanssa. En missään olosuhteissa, nimettömänä pysyttelevä henkilö kertoo. 

"Työpaikkakiusaamista" 

Seiskalle kerrotaan tapauksista, joissa asuntokauppoja olisi jäänyt melkein tekemättä Kaisan käytöksen vuoksi. 

- Olen joutunut selvittelemään asioita, jotta kaupat on saatu maaliin. Itse odotan parhaillaan noin kahden kuukauden palkkaa, ex-työntekijä väittää. 

Lue lisää: Kiinteistökuningatar-Kaisan bisnes retuperällä! HäSa: Palkkoja maksamatta - lue lisää! 

Entisen työntekijän mukaan tunnelma Kaisan yrityksessä Tavastia LKV:ssä oli loppuvaiheessa sangen epämiellyttävä. Hänen mukaansa moni kiinteistövälittäjiä irtisanoutui lyhyen ajan sisällä, ja nimenomaan omasta tahdostaan. 

- Se oli rehellisesti sanottuna työpaikkakiusaamista. Olen tietoinen esimerkiksi tilanteesta, jossa työntekijää on verbaalisesti nöyryytetty. Kaisa on lähtökohtaisesti kohdellut ihmisiä hyvin epäasiallisesti, ex-työntekijä väittää

- Voisi jopa sanoa, että työntekijät ovat pelänneet Kaisaa, joka on koittanut hallita ja kontrolloida työntekijöitään. 

Kaisa Liski LKV vaihtoi viime kuussa nimensä Tavastia LKV:ksi. Sen jälkeen yritys liittyi Remax-kiinteistövälitysketjuun, jossa jokainen on yksityinen yrittäjä. Kaikki yksityiskohdat Kaisan yrityksen veroveloista ja ulosotoista, löydät täältä

Seiska ei ole tavoittanut Kaisa Liskiä kommentoimaan palkkojen maksamatta jäämistä tai väitteitä työpaikkakiusaamisesta.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Mariama BAH
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!