fbq
Uutiset
08.12.2020 15:26
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan arkisto
Maisa Torppa
”Maisa on kuin huumetta” - Lähipiiriltä tyly tuomio Maisa Torpan ja IT-miehen avioliitosta: ”Hänen olisi parempi olla ilman”
Uutiset
08.12.2020 15:26
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan arkisto

Seiska paljasti viime viikolla kohukaunotar Maisa Torpan, 29, ja hänen IT-pomona työskentelevän aviomiehen suhdekriisejä.

Lue myös: Maisa Torpan synkkä aviokriisi paljastui – liitto ajautui riitoihin: ”Maisa kailotti ravintolassa, kuinka hänen pitää löytää uusi mies!”

Maisalla ja miehellä oli elokuussa niin vakava kriisi, että Maisa poisti kaikki miehensä kuvat Instagramista.

– Maisa väitti miehelleen, että oli jo kertonut avioerosta Seiskalle. Lokakuussa Maisa ja mies viettivät vain muutaman yön yhdessä talossaan.

– Maisa muun muassa vaahtosi julkisella paikalla isoon ääneen, kuinka inhoaa uusperhe-elämäänsä. Instagramissa Maisalla asiat ovat tietysti toisin. Siellä hän on maailman onnellisin vaimo ja äitipuoli.

Maisan mukaan kaikki on loistavasti, mutta lukuisat lähipiiriin kuuluvat ihmiset ovat täysin eri mieltä vaaleaverikön kanssa.
Maisan mukaan kaikki on loistavasti, mutta lukuisat lähipiiriin kuuluvat ihmiset ovat täysin eri mieltä vaaleaverikön kanssa.

Lue myös: Maisa Torppa katosi yöllä metsään – aviomies soitteli hädissään! Lähipiiri järkyttyi kohukaunottaren sekoilusta pikkujouluissa!

Marraskuun alussa tapahtui dramaattinen käänne, joka sai jo Maisan ystävätkin hylkäämään hänet. Lähipiirin mukaan ystävättäret järkyttyivät Maisan käytöksestä pikkujouluissa turkulaisessa ravintolassa.

– Maisa kailotti ravintolassa, kuinka hänen pitää löytää uusi mies. Hän myös hoki, kuinka ei olisi ikinä pitänyt jättää Jari-Mattia. Maisa kertoi lisäksi, että oli iskenyt silmänsä johonkin lentäjään.

Lue myös: Sokkipaljastuksia Maisa Torpan lähipiiristä – näin kohukaunotar vastaa suhdekriisiväitteisiin: ”Olemme joutuneet karsimaan melkein koko ystäväpiirimme!”

”Maisa kuin huumetta”

Lähipiirin mukaan Maisan sekoilut olivat läheisimmillekin ystäville viimeinen niitti, eivätkä naiset ole enää Maisan kanssa tekemisissä. Seiskan tavoittamat ex-ystävät vahvistavat, että välirikko on totta, mutta eivät halunneet kommentoida aihetta enempää.

– Maisan miehen tulisi ymmärtää, että hänen olisi parempi olla ilman Maisaa, mutta nainen on kuin huumetta hänelle.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »