fbq
Uutiset
07.12.2020 06:02
Teksti: Panu Hörkkö ja Anna Tenhu|Kuvat: Seiskan arkisto ja Jaakko Stenroos
Maisa Torppa
Sokkipaljastuksia Maisa Torpan lähipiiristä – näin kohukaunotar vastaa suhdekriisiväitteisiin: ”Olemme joutuneet karsimaan melkein koko ystäväpiirimme!”
Uutiset
07.12.2020 06:02
Teksti: Panu Hörkkö ja Anna Tenhu|Kuvat: Seiskan arkisto ja Jaakko Stenroos

Seiska on haastatellut juttua varten useita Maisa Torpan, 29, ja tämän aviomiehen lähipiiriläisiä. He paljastavat suhteesta asioita, joita silotellut naistenlehtien artikkelit eivät kerro.

Seiska on myös nähnyt lukuisia viestejä, jotka todistavat lähipiiriläisten kertomukset todeksi.

Kailotti ravintolassa

Maisalla ja miehellä oli elokuussa niin vakava kriisi, että Maisa poisti kaikki miehensä kuvat Instagramista.

– Maisa väitti miehelleen, että oli jo kertonut avioerosta Seiskalle. Lokakuussa Maisa ja mies viettivät vain muutaman yön yhdessä talossaan.

– Maisa muun muassa vaahtosi julkisella paikalla isoon ääneen, kuinka inhoaa uusperhe-elämäänsä. Instagramissa Maisalla asiat ovat tietysti toisin. Siellä hän on maailman onnellisin vaimo ja äitipuoli.

Lue myös: Maisa Torppa taas suhdeskandaalissa! Yritti iskeä kaasonsa miehen – ystävät hylkäsivät!

Marraskuun alussa tapahtui dramaattinen käänne, joka sai jo Maisan ystävätkin hylkäämään hänet. Lähipiirin mukaan ystävättäret järkyttyivät Maisan käytöksestä pikkujouluissa turkulaisessa ravintolassa.

– Maisa kailotti ravintolassa, kuinka hänen pitää löytää uusi mies. Hän myös hoki, kuinka ei olisi ikinä pitänyt jättää Jari-Mattia. Maisa kertoi lisäksi, että oli iskenyt silmänsä johonkin lentäjään.

Silminnäkijöiden mukaan Maisalla lähti mopo karkuun pikkujouluissa, jotka alkoivat turkulaisesta Tintå-ravintolasta.
Silminnäkijöiden mukaan Maisalla lähti mopo karkuun pikkujouluissa, jotka alkoivat turkulaisesta Tintå-ravintolasta.

Lue myös: Maisa Torpan synkkä aviokriisi paljastui – liitto ajautui riitoihin: ”Maisa kailotti ravintolassa, kuinka hänen pitää löytää uusi mies!”

Maisa kiistää kaikki kriisit

Seiskan tavoittama Maisa kiistää kriisit. Hän sanoo olevansa ”älyttömän väsynyt siihen, että koko ajan yritetään dumata” hänen elämäänsä.

– Olemme joutuneet karsimaan melkein koko ystäväpiirimme, kun ei luoteta kehenkään, Maisa viestitti Seiskalle viime viikolla Dubaista, missä hän lomaili miehensä kanssa.

Lue myös: Maisa Torpalta raju reaktio lähipiirinsä väitteisiin kaasonsa miehen iskemisestä: Ystäväni mies lähetellyt rivoja viestejä!

Maisa kertoo itse hylänneensä ystävänsä luottamuspulan takia, koska Maisa kokee heidän halunneen vain ”hyötyä hänen julkkiksen roolistaan”.

– Haluamme mieheni kanssa pyyhkiä tuollaiset ihmiset elämästämme kokonaan. Tekisi mieli kiljua totuus julki, että kaikki saisivat tietää, millaisia ihmisiä julkisuuden henkilöiden elämään pyrkii.

Maisan mukaan kaikki on loistavasti, mutta lukuisat lähipiiriin kuuluvat ihmiset ovat täysin eri mieltä vaaleaverikön kanssa.
Maisan mukaan kaikki on loistavasti, mutta lukuisat lähipiiriin kuuluvat ihmiset ovat täysin eri mieltä vaaleaverikön kanssa.

Lue myös: Maisa Torppa katosi yöllä metsään – aviomies soitteli hädissään! Lähipiiri järkyttyi kohukaunottaren sekoilusta pikkujouluissa!

Maisan mukaan ei ole mahdollista, että kukaan olisi voinut todistaa hänen puhuneen aviokriisistään ravintolassa.

– Ei voi olla yhden yhtä silminnäkijää, kun tuollasta ei ole ikinä tapahtunut. Olemme menneet alle vuosi sitten naimisiin, ja eiköhän jokainen pari ole tässä vaiheessa vielä ihan honeymoon-vaiheessa.

Seiska tavoitti Maisan entiset ystävät. He vahvistivat välirikon, mutta eivät halunneet kommentoida aihetta enempää.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »