Maisa Torppa katosi yöllä metsään – aviomies soitteli hädissään! Lähipiiri järkyttyi kohukaunottaren sekoilusta pikkujouluissa!

Uutiset | 06.12.2020 07:01

Tuorein Seiska kertoo kohukaunotar Maisa Torpan ja hänen ystäviensä pikkujouluista, jossa tapahtui dramaattinen käänne. Se sai jo Maisan ystävätkin hylkäämään hänet.

Lähipiirin mukaan ystävättäret järkyttyivät Maisan käytöksestä pikkujouluissa turkulaisessa ravintolassa.

Seiska tavoitti Maisan entiset ystävät. He vahvistivat välirikon, mutta eivät halunneet kommentoida aihetta enempää.

Lue myös: Maisa Torppa taas suhdeskandaalissa! Yritti iskeä kaasonsa miehen – ystävät hylkäsivät!

Kun pikkujouluseurue lähti ravintolasta autolla majapaikalle, Maisa meni täysin pois tolaltaan.

– Hän soitteli miehelleen ja karjui kurkku suorana. Maisa sai myös hirveät hepulit kaasolleen.

Tilanteen rauhoittamiseksi kaason mies lähti viemään Maisaa toiselle ystävättärelle yöksi.

– Autossa Maisa alkoi iskeä kaasonsa miestä. Maisa kehotti miestä jättämään vaimonsa, sillä miehelle olisi tässä paljon parempaakin tarjolla. Hän tarkoitti sillä itseään, lähipiiri päivittelee.

Maisan mukaan kaikki on loistavasti, mutta lukuisat lähipiiriin kuuluvat ihmiset ovat täysin eri mieltä vaaleaverikön kanssa.
Maisan mukaan kaikki on loistavasti, mutta lukuisat lähipiiriin kuuluvat ihmiset ovat täysin eri mieltä vaaleaverikön kanssa.

Lue myös: Maisa Torpan synkkä aviokriisi paljastui – liitto ajautui riitoihin: ”Maisa kailotti ravintolassa, kuinka hänen pitää löytää uusi mies!”

Katosi yöllä metsään

Perillä uudessa majapaikassa Maisa rupesi huutamaan, että lähtee ajamaan kotiinsa. Kaason mies esti Maisan hyppäämisen auton rattiin.

– Maisa pillastui, juoksi metsään ja katosi sinne. Oli jo kylmä yö, eikä hänellä ollut edes takkia yllään. Samaan aikaan Maisan mies soitteli hädissään kaikille, että nyt pitää kutsua poliisi, kun vaimo on kadonnut metsään.

Lue myös: Maisa Torpalta raju reaktio lähipiirinsä väitteisiin kaasonsa miehen iskemisestä: Ystäväni mies lähetellyt rivoja viestejä!

Kun ystävät etsivät Maisaa metsästä, kohukaunotar olikin jo palannut talolle ja kaasuttanut omalla autollaan pois paikalta.

– Kukaan ei tiedä, minne Maisa autollaan ajoi. Hän väitti myöhemmin, että oli ajanut läheisen päiväkodin pihaan ja nukkunut yönsä autossa.

Ota Seiskan paparazzi Panu Hörkkö seurantaan Instagramissa!

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!