Maisa Torppa

Maisa Torpan synkkä aviokriisi paljastui – liitto ajautui riitoihin: ”Maisa kailotti ravintolassa, kuinka hänen pitää löytää uusi mies!”

Uutiset | 04.12.2020 06:04

Maisa Torpan, 29, ja ex-rallitähti Jari-Matti Latvalan, 35, unelmahäät peruuntuivat reilu vuosi sitten skandaalinkäryisten vaiheiden jälkeen. Maisa oli jo ennen eroa löytänyt rinnalleen IT-pomona työskennelleen miehen, jonka kanssa hän lopulta päätyi naimisiin viime helmikuussa.

Nyt lähipiiri paljastaa, että avioliitto on kaikkea muuta kuin auvoinen: se on ollut täynnä rajuja eroriitoja ja kriisejä.

Lue myös: Maisa Torpalla minitulot - mutta Mikko-rakas tienasi muhkeasti! Jari-Matti Latvalalle jättiveronpalautukset nollatuloilla!

Maisan mukaan kaikki on loistavasti, mutta lukuisat lähipiiriin kuuluvat ihmiset ovat täysin eri mieltä vaaleaverikön kanssa.
Maisan mukaan kaikki on loistavasti, mutta lukuisat lähipiiriin kuuluvat ihmiset ovat täysin eri mieltä vaaleaverikön kanssa.

Kailotti ravintolassa

Maisalla ja miehellä oli elokuussa niin vakava kriisi, että Maisa poisti kaikki miehensä kuvat Instagramista.

– Maisa väitti miehelleen, että oli jo kertonut avioerosta Seiskalle. Lokakuussa Maisa ja mies viettivät vain muutaman yön yhdessä talossaan.

– Maisa muun muassa vaahtosi julkisella paikalla isoon ääneen, kuinka inhoaa uusperhe-elämäänsä. Instagramissa Maisalla asiat ovat tietysti toisin. Siellä hän on maailman onnellisin vaimo ja äitipuoli.

Silminnäkijöiden mukaan Maisalla lähti mopo karkuun pikkujouluissa, jotka alkoivat turkulaisesta Tintå-ravintolasta.
Silminnäkijöiden mukaan Maisalla lähti mopo karkuun pikkujouluissa, jotka alkoivat turkulaisesta Tintå-ravintolasta.

Lue myös: Maisa Torppa taas suhdeskandaalissa! Yritti iskeä kaasonsa miehen – ystävät hylkäsivät!

Marraskuun alussa tapahtui dramaattinen käänne, joka sai jo Maisan ystävätkin hylkäämään hänet. Lähipiirin mukaan ystävättäret järkyttyivät Maisan käytöksestä pikkujouluissa turkulaisessa ravintolassa.

– Maisa kailotti ravintolassa, kuinka hänen pitää löytää uusi mies. Hän myös hoki, kuinka ei olisi ikinä pitänyt jättää Jari-Mattia. Maisa kertoi lisäksi, että oli iskenyt silmänsä johonkin lentäjään.

Seiska tavoitti Maisan entiset ystävät. He vahvistivat välirikon, mutta eivät halunneet kommentoida aihetta enempää.

Lue lisää Maisan suhdekriisistä ja kohukaunottaren kommentit tapahtumiin tuoreimmasta Seiskasta!

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Seiskan arkisto ja Jaakko Stenroos
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!