Uutiset
Katso kuva!

Maisa Torppa viiletti sähköpotkulaudalla! Tähän kohukaunottaren matka tyssäsi – kuva!

01.08.2020 16:17

Maisa Torppa viiletti sähköpotkulaudalla viime viikon tiistaina Viron Pärnussa. Mukana oli myös aviomies Mikko.

– Siipalla oli isohkot kantamukset, mutta ajaminen sujui mallikkaasti, kunnes Maisa päätti kesken matkan pysähtyä ottamaan selfietä, Virosta vinkkaillaan.

Maisa Torppa ja Mikko.

Lue myös: Jösses! Uhkean Maisa Torpan rinnat meinaavat pullahtaa ulos bikineistä – katso kuva vauhdikkaasta vesileikistä!

Pitkä ura julkisuudessa

Keväällä 29 vuotta täyttänyt kaunotar on ollut julkisuudessa jo 17-vuotiaasta asti, kun hän oli Seiskan tähtityttönä vuonna 2008.

Vuonna 2009 Maisa valittiin Miss Bikini -kisan voittajaksi. Sen jälkeen hänet on nähty useissa televisio-ohjelmissa. Televisiouransa Maisa aloitti juontamalla Rantalentis-tv-chattiä.

Maisa Torppa

Lue myös: Maisa Torpalta raju paljastus ja tilitys kipeästä aiheesta: "En olisi koskaan halunnut joutua kirjoittamaan tällaista päivitystä!"

Sittemmin hän on tähdittänyt muun muassa tosi-tv-sarjaa Viidakon tähtöset ja ollut vakiokilpailijana Tuulitunneli-ohjelmassa. Maisa on tehnyt myös Niko Saarisen kanssa Maisan ja Nikon luksusmatkat -ohjelmaa.

Maisa Torppa

Lue myös: Maisa Torppa järkyttyi Jari-Matti Latvalan miljoonien verosotkusta: "En enää uskalla luottaa exääni!"

Maisa alkoi vuonna 2016 seurustella rallikuljettaja Jari-Matti Latvalan kanssa. Suhteesta nousi suuri kohu, kun pariskunnan piti avioitua, mutta he erosivat lokakuussa 2019. Silloin Maisa liitettiin uuteen Mikko-rakkaanseensa, jonka kanssa kohukaunotar avioitui helmikuussa 2020.

 

Lue lisää Kääk-juoruja tuoreimmasta Seiskasta!

Kuulitko mehukkaan julkkisjuorun? Nappasitko kohukuvan? Soita 044 567 7777, tai lähetä vinkki lomakkeella.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan lukija ja Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!