Uutiset

Maisa Torppa järkyttyi Jari-Matti Latvalan miljoonien verosotkusta: "En enää uskalla luottaa exääni!"

28.05.2020 08:29

Kun rallitähti Jari-Matti Latvala, 35, kävi viime syksynä läpi raastavaa eroprosessia julkkiskaunotar Maisa Torpan, 29, kanssa, oli rallitähdellä kulisseissa vakavampiakin ongelmia. Verokarhun mielestä Monacossa yli 10 vuotta virallisesti asunut Jari-Matti ei välty ansiotuloverojen maksamisesta Suomeen, koska on vuosittain ollut liian vähän ulkomailla.

Verotuskiistan arvioitiin olevan sen verran monimutkainen, että selvittelyyn kuluisi vuosia. Verottaja on kuitenkin edennyt asiassa niin, että rallitähdellä on nyt ulosotossa yli 4,8 miljoonan euron jäännösverot.

Seiskan tekemän selvityksen mukaan ulosottomies on iskenyt kyntensä muun muassa Jari-Matin ylelliseen Helsingin-kotiin. Kiinteistön rasitustodistuksen mukaan hulppea omakotitalo on ulosmitattu toissa viikon maanantaina. Jari-Matti osti talon 595 000 eurolla vuonna 2016. 

Seiska tavoitti Maisan, joka ei aluksi halunnut kommentoida Jari-Matin taloussotkuja. Hetken mietittyään hän kuitenkin kertoi olevansa tietoinen Jari-Matin tilanteesta.

- Sain tietää näistä talousongelmista samoihin aikoihin, kun hänen muistakin toilailuistaan minua kohtaan, Maisa kertoo. En uskalla enää luottaa Jari-Mattiin millään osa-alueella. Toivon kuitenkin, että hän saa raha-asiansa kuntoon!

 

 

Teksti:Petri Voutilainen, Panu Hörkkö
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!