Uutiset

Maisa Torpalta raju paljastus ja tilitys kipeästä aiheesta: "En olisi koskaan halunnut joutua kirjoittamaan tällaista päivitystä!"

08.07.2020 09:45

Mediapersoona Maisa Torppa avautuu tuoreessa Instagram-päivityksessään, kuinka vakava aihe nettikiusaaminen on tänä päivänä.

Hän kokee sosiaalisen median törkyviestien kasvaneen vuosittain ja Maisa on saanut itsekin oman osansa törkyviesteistä. Vaalea kaunotar on kuitenkin onnistunut kääntämään asian positiivisemmaksi ja lahjoittamaan rahaa hyväntekeväisyyteen. 

Lue lisää: Maisa Torppa julkaisi sarjan vanhoja raskauskuviaan 8 vuoden takaa - missä ihmeessä vauva oikein piilotteli? Katso kuvat!

Vasten tahtoa

Maisa tuskailee päivityksensä alussa, kuinka toivoi, ettei hänen olisi ikinä tarvinnut asiasta puhua.

- En olisi koskaan halunnut joutua kirjoittamaan tällaista päivitystä mutta teen tämän, jotta kaikki (julkisuuden henkilöt/somepersoonat mukaan lukien) saisivat käyttää sosiaalista mediaa rauhassa ja hyvällä fiiliksellä, Maisa aloittaa.

Mystisen aloituksen jälkeen hän menee nopeasti aiheeseensa. 

- Some- ja nettikiusaamisen määrä on noussut vuosi vuodelta. Myös netissä vallitsee lait sekä säännöt, ja jokainen kirjoittelija on vastuussa teksteistään, Maisa muistuttaa.

Kaunotar on huomannut kuitenkin, etteivät kaikki tunnu sitä tietävän.

- Tämän valitettavan moni välillä unohtaa. Nämä lait suojaavat myös pohjimmiltaan ihan tavallisia ihmisiä olevia julkisuuden henkilöitä ja somepersoonia, Maisa selventää.

Vesa Keskinen at his 50 years anniversary in Tuuri shopping center that he owns. Guests, concert of HIM etc.
Maisa oli pelkkää hymyä Tuuri kyläkaupalla vuonna 2017. 

Hyvää aikaan

Maisa paljastaa, että on onnistunut selvittämään yhden vakavan lakia rikkoneen kiusaustapauksen ilman oikeudenkäyntiä. 

- Tänään sain sovittelun kautta päätökseen tapauksen, jossa minun Instagram-kuvaan oli kirjoitettu aivan hirvittävää minua satuttavaa tekstiä, Maisa kertoo. 

Kaunottaren ei tarvinnut pitkään miettiä, mitä hän korvausrahoilla aikoo tehdä. 

- Lahjoitan tästä tapauksesta vahingonkorvauksena saamani rahat hyväntekeväisyysjärjestön kautta vähävaraisille perheille, Maisa toteaa.

Lue lisää: Me Naiset: Maisa Torppa haluaa lapsen Mikko-rakkaansa kanssa - mutta sairaus aiheuttaa vauvahaaveisiin riskin: "Olen elänyt tämän ongelman kanssa pitkään!"

Samaa menettelyä hän aikoo jatkaa tulevaisuudessakin.

- Aion tehdä näin myös jatkossa, jos kirjoitteluja vielä tulee, Maisa julistaa.

Mediapersoona haluaa, että nettikiusaaminen saataisiin kitkettyä pois sosiaalisesta mediasta tai ainakin vähennettyä. Siihen hänellä on ratkaisu valmiina. 

- Toivon, että jokainen aikuinen ihminen palauttaa mieleen itsellensä ja lapsillensa nämä somen säännöt, ja muistaa sen, että vihakirjoittelu voi satuttaa toista todella paljon, Maisa opettaa.

Maisa vielä tarkentaa lisää kiusaamismuodon vakavuutta.

Lue myös: Maisa Torpan vähäpukeinen ja ruskettunut kuva puhuttaa somessa: "Tavallinen kotiäiti?"

- Nettikirjoittelu on kaksituhattaluvun kiusaamisen rankka muoto. Toivon ettei tällaiseen asiaan tarvitse enää koskaan palata, Maisa tähdentää.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mä en olisi koskaan halunnut joutua kirjoittamaan tälläistä päivitystä, mutta teen tämän jotta kaikki (julkisuuden henkilöt/somepersoonat mukaan lukien) saisivat käyttää sosiaalista mediaa rauhassa ja hyvällä fiiliksellä. Some- ja nettikiusaamisen määrä on noussut vuosi vuodelta. Myös netissä vallitsee lait sekä säännöt, ja jokainen kirjoittelija on vastuussa teksteistään. Tämän valitettavan moni välillä unohtaa. Nämä lait suojaavat myös pohjimmiltaan ihan tavallisia ihmisiä olevia julkisuuden henkilöitä ja somepersoonia. Tänään sain sovittelun kautta päätöseen tapauksen, jossa minun Instagram kuvaan oli kirjoitettu aivan hirvittävää mua satuttavaa tekstiä. Lahjoitan tästä tapauksesta vahingonkorvauksena saamani rahat hyväntekeväisyysjärjestön kautta vähävaraisille perheille. Aijon tehdä näin myös jatkossa, jos kirjoitteluja vielä tulee. Toivon että jokainen aikuinen ihminen palauttaa mieleen itsellensä ja lapsillensa nämä somen säännöt ja muistaa sen, että vihakirjoittelu voi satuttaa toista todella paljon. Nettikirjoittelu on kaksituhattaluvun kiusaamisen rankka muoto. Toivon ettei tälläiseen asiaan tarvitse enää koskaan palata. Nyt kaikki hyvällä mielellä ja positiivisella asenteella sometellen eteenpäin! 💙

A post shared by Maisa Torppa (@maisatorppa) on


Maisa asuu avioliitossa miehensä Mikon kanssa. Pariskunta avioitui helmikuussa.

Lue myös: Tässä on Maisa Torpan julkisuutta vältellyt Mikko-rakas: harvinainen yhteiskuva julki - katso!

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Seiskan toimitus, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!