Uutiset
Katso kuva!

Jösses! Uhkean Maisa Torpan rinnat meinaavat pullahtaa ulos bikineistä – katso kuva vauhdikkaasta vesileikistä!

21.07.2020 16:03

Kohukaunotar Maisa Torpan julkaisi kuvan Instagram-tilillään, jossa hänen rintansa meinaavat pinkaista pakoon vitivalkoisista bikineistä. Otoksessa kaunotar loikkaa iloisesti matalassa vedessä Viron Pärnussa hiekkarannalla.  

Maisan hilpeä hyppely on kuvattu kohtisuoraan edestäpäin, minkä takia hänen kirurgitekoiset kellukkeensa näkyvät lähes kaikessa kauneudessaan. Niitä toki yrittävät pitää paikallaan pienet bikinit, jotka työskentelevät uhkean poven edessä ahkerasti. 

Lennokasta menoa

Kaunottaren povi lähes pilkahtaa kokonaisuudessaan esiin bikiniyläosan reunasta lennokkaassa otoksessa. 

- Lennä kuin lintu, Maisa riemuitsee. 

Lintumaisesti kaunotar yrittääkin ilmeisesti ilmaan liihottaa. Hänen kätensä nimittäin on nostettu ylös räpyttävien siipien tavoin. Hauskaa hänellä näyttää olevan rannalla kirmatessa, koska hänen vitivalkoiset hampaansa loistavat hymyilevien huulten välistä. 

Lue myös: Maisa Torpalta raju paljastus ja tilitys kipeästä aiheesta: "En olisi koskaan halunnut joutua kirjoittamaan tällaista päivitystä!"

Lentoon hän ei suurella todennäköisyydellä päässyt käsiään heiluttamalla. Siihen toki saattoi vaikuttaa takkuisen näköinen tukka, mikä ei ole kovin aerodynaaminen. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fly Like a Bird 🕊

A post shared by Maisa Torppa (@maisatorppa) on

Auringon hellimä

Maisalla on kuvassa hyvin pronssinen ihonväri. Se viittaisi siihen, että Maisa on viettänyt kesän aikana huomattavasti aikaa auringon alla. 

Lue myös: Maisa Torppa julkaisi sarjan vanhoja raskauskuviaan 8 vuoden takaa - missä ihmeessä vauva oikein piilotteli? Katso kuvat! 

Toki hiekkarannoilla se luonnistuu helposti makoillessa laiturin kupeessa. Näin Maisa on todistetusti tehnytkin, kun jakoi kuvan rannalta loikoilemasta norppamaisesti mahallaan. 

- Me, kesä ja kärpäset plus seitsemän lasta, Maisa tarkentaa. 

Otoksessa hän on kahden muun blondin kanssa, jotka kaikki makoilevat lähes identtisesti vierekkäin. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Me, kesä ja kärpäset + 7 lasta 💃🏼 #kuvanzenkaukanatodellisuudesta

A post shared by Maisa Torppa (@maisatorppa) on


 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Seiskan toimitus, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!