Maisa Torppa

Maisa Torppa vahvisti suhteensa it-pomoon – näin ontuvasti Maisa selitti aiemmin salasuhdettaan Seiskalle!

Uutiset | 07.11.2019 11:39

Kohukaunotar Maisa Torppa vahvisti suhteensa it-pomoon Me Naiset -lehden haastattelussa yritettyään kiistää suhdetta viikkojen ajan. Seiska paljasti Maisan ja it-pomon salasuhteen syyskuun lopussa. Uutisen tultua julki, vahvisti Jari-Matti Seiskalle, että uudeksivuodeksi suunnitellut häät on peruttu.

Lue myös: Maisa Torppa ja Jari-Matti Latvala eroavat: "Rakastamme toisiamme niin äärettömästi"

Lue myös: Salasuhteen paljastavat paparazzikuvat! Maisa Torppa hipsi silminnäkijöitä varoen salarakkaansa autokyytiin!

Myös it-pomon ex-avopuoliso kommentoi tilannetta.

– Olen ihmetellyt, että Maisan ja ex-mieheni suhde säilyi näin pitkään salaisuutena. Totuus tässä asiassa kuitenkin on se, että minun ja ex-mieheni suhde päättyi, koska hän ryhtyi salasuhteeseen Maisan kanssa, ex-avopuoliso huokasi Seiskalle syyskuussa.

– Onhan se surullista, että on ihana perhe ja sitten tulee joku, joka rikkoo sen. Olen kuitenkin käsitellyt ja hyväksynyt asian sekä päässyt jo yli siitä.

Lue myös: Villiä spekulointia sosiaalisessa mediassa: Maisa Torppa olikin Jari-Matti Latvalan erokirjoituksen takana? ”Kantsisko ottaa tunnarit pois Maisalta?"

Ontuvat selitykset

Vielä syyskuun lopussa Maisa väitti hänen ja it-pomon olevan ainoastaan ystäviä. Hän soitti Seiskan toimitukseen asian tiimoilta.

– Hän on minun ja Jari-Matin hyvä ystävä. Olemme jopa kutsuneet hänet häihimme, Maisa yritti vakuuttaa.

Lue myös: Salasuhteen paljastavat paparazzikuvat! Maisa Torppa hipsi silminnäkijöitä varoen salarakkaansa autokyytiin!

Seiskan tietojen mukaan Jari-Matti ei kuitenkaan tuntenut miestä lainkaan.

Suhde kestänyt jo puoli vuotta?

Maisa kertoi Me Naiset -lehdelle saaneensa tietää Jari-Matin uskottomuudesta heidän ollessaan lomalla Keniassa tammikuussa.

Lomalla sain sattumalta tietää asioita, joita en olisi ikinä uskonut Jari-Matista. Sinä päivänä maailmani musertui täysin. Luottamus romuttui yhdessä hetkessä. Olin kokenut pettämistä joskus teini-iän seurustelusuhteessa, mutta en koskaan aikuisiällä, Maisa kertoi.

Lue myös: Maisa Torpan salasuhde roihahti alkuvuonna Lapissa – kihlattu Jari-Matti Latvala täysin tietämätön toisesta miehestä!

Seiskan saamien tietojen mukaan Maisan ja it-pomo tapasivat toisensa Lapissa alkuvuonna – hieman sen jälkeen, kun Jari-Matin uskottomuus paljastui. Maisa myöntää Me Naisille hänen ja it-pomon suhteen olevan totta.

Jossain vaiheessa annoin itselleni luvan ihastua häneen henkisellä tasolla. Olin tässä tarkka, sillä ihan ilkeyttäni en halunnut antaa Jari-Matille vuorostaan valtaa syyttää minua pettämisestä. 

Tiedän, että minut tuomitaan, kun vaihdan läpsystä toiseen. Lähden uuteen suhteeseen haastavalta pohjalta. Ajattelen, että elämän tarkoitus on olla onnellinen. Nyt yritän selvittää, miten se onnistuu. Mielestäni olen ansainnut sen.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Kari Pekonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!