Jari-Matti Latvala ja Maisa Torppa

Villiä spekulointia sosiaalisessa mediassa: Maisa Torppa olikin Jari-Matti Latvalan erokirjoituksen takana? ”Kantsisko ottaa tunnarit pois Maisalta?"

Uutiset | 16.10.2019 21:01

Jari-Matti Latvala julkaisi Instagram-tilillään kirjoituksen, jossa hän kommentoi eroaan Maisa Torpasta. Kirjoituksessaan hän kehui Maisaa ja kehotti ihmisiä lukemaan tämän profiilista löytyvän erokirjoituksen.

- Haluan kertoa toisin kuin verkossa olevien lehtien otsikoinneissa on annettu ymmärtää viitaten helppotuneeseen olotilaani: Tarkoitin tällä päätöstäni keskittyä uraani enkä eroon Maisasta! Maisa on aivan upea ihminen ja sattuu erota. Mitä muihin asioihin tulee niin lukekaa Maisan maanantainen Instagram-päivitys, Jari-Matti kirjoitti.

TAUSTAA: Jari-Matti Latvala kommentoi sokkieroaan Maisa Torpasta – oikaisi aikaisempia lausuntojaan: Maisa on aivan upea ihminen – sattuu erota!

Jodelissa on käyty keskustelua kirjoituksesta. Monet ovat sitä mieltä, että Jari-Matin sijaan kirjoituksen takana olisikin Maisa.

- Toihan on ihan selkeä homma että Maisa käynyt kirjoittamassa JM ig päivityksen. Haha on se muija älytön, Jodelissa kirjoitettiin.

- Jep ei näytä yhtään JM käsialalta, eräs kommentoi.

Osa Jodelin käyttäjistä epäili Maisan olleen Jari-Matin päivityksen taustalla, sillä tähän asti rallikuski on kirjoittanut kaikki julkaisunsa englanniksi.

- Mikä historiallinen päivä. Jari-Matti teki ensimmäisen suomenkielisen instapäivityksen ikinä ja ylistää siinä Maisaa! Hieno mies.

- Joo. Kyllä hävettää tuo Maisan käytös.

- Maisuliini oli eilen komentoinut ”<3” JM:n uusimpaan kuvaan (=Maisan kirjoittamaan postaukseen), mutta nyt kommentti näyttäisi poistuneen.

- Eikö siinä JML:n postauksessakin ollut aluksi sydän, mutta poistui melko nopeasti, kun siitä alettiin täällä spekuloimaan? Vai muistanko väärin?

Lue myös: Maisa Torppa ja Jari-Matti Latvala eroavat: "Rakastamme toisiamme niin äärettömästi"

Epäilyjä Instagramissakin

Myös Jari-Matin Instagram-julkaisun kommenttikentässä monet ovat epäilleet, ettei hän ole kirjoituksen todellinen julkaisija.

- Kukas tämän kirjoitti? Ihan kuin Torpan suusta tämä, eräässä kommentissa pohdittiin.

- Jm ei tuollaista sepostaisi official instagram tilillään. Tai ylipäätään kukaan. Miksi suomeksi (huonolla sellaisella), kun kaikki muut päivitykset englanniksi, eräs Instagram-käyttäjä vastasi pohdintaan.

- Tää ei oo latvalan käsialaa. Kantsisko ottaa tunnarit pois Maisalta, yksi käyttäjä kommentoi kirjoitusta.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Timo Korhonen, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!