Jari-Matti Latvala ja Maisa Torppa

Villiä spekulointia sosiaalisessa mediassa: Maisa Torppa olikin Jari-Matti Latvalan erokirjoituksen takana? ”Kantsisko ottaa tunnarit pois Maisalta?"

16.10.2019 21:01

Jari-Matti Latvala julkaisi Instagram-tilillään kirjoituksen, jossa hän kommentoi eroaan Maisa Torpasta. Kirjoituksessaan hän kehui Maisaa ja kehotti ihmisiä lukemaan tämän profiilista löytyvän erokirjoituksen.

- Haluan kertoa toisin kuin verkossa olevien lehtien otsikoinneissa on annettu ymmärtää viitaten helppotuneeseen olotilaani: Tarkoitin tällä päätöstäni keskittyä uraani enkä eroon Maisasta! Maisa on aivan upea ihminen ja sattuu erota. Mitä muihin asioihin tulee niin lukekaa Maisan maanantainen Instagram-päivitys, Jari-Matti kirjoitti.

TAUSTAA: Jari-Matti Latvala kommentoi sokkieroaan Maisa Torpasta – oikaisi aikaisempia lausuntojaan: Maisa on aivan upea ihminen – sattuu erota!

Jodelissa on käyty keskustelua kirjoituksesta. Monet ovat sitä mieltä, että Jari-Matin sijaan kirjoituksen takana olisikin Maisa.

- Toihan on ihan selkeä homma että Maisa käynyt kirjoittamassa JM ig päivityksen. Haha on se muija älytön, Jodelissa kirjoitettiin.

- Jep ei näytä yhtään JM käsialalta, eräs kommentoi.

Osa Jodelin käyttäjistä epäili Maisan olleen Jari-Matin päivityksen taustalla, sillä tähän asti rallikuski on kirjoittanut kaikki julkaisunsa englanniksi.

- Mikä historiallinen päivä. Jari-Matti teki ensimmäisen suomenkielisen instapäivityksen ikinä ja ylistää siinä Maisaa! Hieno mies.

- Joo. Kyllä hävettää tuo Maisan käytös.

- Maisuliini oli eilen komentoinut ”<3” JM:n uusimpaan kuvaan (=Maisan kirjoittamaan postaukseen), mutta nyt kommentti näyttäisi poistuneen.

- Eikö siinä JML:n postauksessakin ollut aluksi sydän, mutta poistui melko nopeasti, kun siitä alettiin täällä spekuloimaan? Vai muistanko väärin?

Lue myös: Maisa Torppa ja Jari-Matti Latvala eroavat: "Rakastamme toisiamme niin äärettömästi"

 

Epäilyjä Instagramissakin

Myös Jari-Matin Instagram-julkaisun kommenttikentässä monet ovat epäilleet, ettei hän ole kirjoituksen todellinen julkaisija.

- Kukas tämän kirjoitti? Ihan kuin Torpan suusta tämä, eräässä kommentissa pohdittiin.

- Jm ei tuollaista sepostaisi official instagram tilillään. Tai ylipäätään kukaan. Miksi suomeksi (huonolla sellaisella), kun kaikki muut päivitykset englanniksi, eräs Instagram-käyttäjä vastasi pohdintaan.

- Tää ei oo latvalan käsialaa. Kantsisko ottaa tunnarit pois Maisalta, yksi käyttäjä kommentoi kirjoitusta.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Timo Korhonen, Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!