Maisa Torppa halusi perua häät! Kohukaunottaren ja IT-miehen yhteiselo kaukana auvoisuudesta: Maisa uhkailee puolisoaan avioerolla ja uusilla miehillä!

Uutiset | 09.12.2020 06:03

Seiska paljasti viime vuoden syyskuussa, että rallitähti Jari-Matti Latvalan kauniina kihlattuna tunnettu Maisa Torppa, 29, oli kuukausien ajan ollut suhteessa toiseen mieheen.

Mies paljastui IT-alan ammattilaiseksi.

Lue myös: Maisa Torpan synkkä aviokriisi paljastui – liitto ajautui riitoihin: ”Maisa kailotti ravintolassa, kuinka hänen pitää löytää uusi mies!”

Samaan aikaan kun Jari-Matti suunnitteli uudeksivuodeksi upeita häitä unelmiensa morsiamen kanssa, Maisa lemmenlomaili ja yökyläili toisen miehen kainalossa.

Kohu kasvoi niin valtavaksi, että nöyryytetty Jari-Matti ilmoitti lopulta peruvansa häät.

Lue myös: Maisa Torppa katosi yöllä metsään – aviomies soitteli hädissään! Lähipiiri järkyttyi kohukaunottaren sekoilusta pikkujouluissa!

Maisan mukaan kaikki on loistavasti, mutta lukuisat lähipiiriin kuuluvat ihmiset ovat täysin eri mieltä vaaleaverikön kanssa.
Maisan mukaan kaikki on loistavasti, mutta lukuisat lähipiiriin kuuluvat ihmiset ovat täysin eri mieltä vaaleaverikön kanssa.

”Odotti Jari-Matin palaavan”

Maisan kriisien täyttämä taival on jatkunut uudessakin suhteessa. Lähipiirin mukaan Maisan ja IT-miehen ensimmäisen kriisi tuli jo ennen häitä, kun Maisa halusi perua häät. Maisa ja uusi mies avioituivat ystävänpäivänä viime helmikuussa.

Lue myös: Sokkipaljastuksia Maisa Torpan lähipiiristä – näin kohukaunotar vastaa suhdekriisiväitteisiin: ”Olemme joutuneet karsimaan melkein koko ystäväpiirimme!”

– Maisalla oli sellainen naiivi kuvitelma, että Jari-Matti tulisi katumapäälle ja suunnilleen hakisi hänet alttarilta takaisin luokseen. Kun Jari-Matista ei kuulunut, Maisalle alkoi iskeä paniikki päälle, lähipiiri paljastaa.

– Maisan ympärillä olevat ihmiset ovat alusta lähtien olleet sitä mieltä, että avioliitto on ollut Maisan kosto Jari-Matille. Maisa halusi häillään tehdä tämän mahdollisimman mustasukkaiseksi. Maisa halusi myös näyttää ex-rakkaalleen, että sai kuin saikin lopulta häänsä, vaikka Jari-Matti peruikin heidän unelmahäänsä.

Lähipiirin mukaan Maisa on katunut eroaan Jari-Matista. Rallitähti ei kuitenkaan ole halunnut Maisaa takaisin.
Lähipiirin mukaan Maisa on katunut eroaan Jari-Matista. Rallitähti ei kuitenkaan ole halunnut Maisaa takaisin.

Lue myös: Maisa Torpan skandaalinkäryiset suhdekäänteet jatkuvat: ”Avioliitto oli kosto Jari-Matti Latvalalle!”

Lähipiirin mukaan Maisan ja IT-miehen häiden jälkeinen yhteiselo on ollut kaukana auvoisuudesta.

– Maisalla on tapana uhkailla miestä sekä avioerolla että uusilla miehillä. Maisalla on myös tapana syyttää ystäviään Seiskalle soittelusta ja Jodeliin kirjoittelusta.

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!