fbq
Uutiset
18.05.2020 21:50
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan toimitus
Lola Odusoga
Lola Odusoga tapasi entiset Miss Universum -kilpakumppaninsa ensi kertaa 24 vuoteen: paljastui tragedioita ja erikoisia elämäntarinoita - katso ennennäkemättömät kuvat!
Uutiset
18.05.2020 21:50
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan toimitus

Seiskalle bloggaava Lola Odusoga kertoo tuoreessa blogipäivityksessään, että eilen sunnuntaina tuli kuluneeksi tasan 24 vuotta vuoden 1996 Miss Universum -finaalista, jossa Lola sijoittui hienosti toiseksi perintöprinsessaksi.

Vuosipäivän kunniaksi vuoden 1996 Miss Universum -kilpailijat päättivät järjestää videotapaamisen, johon osallistui lukuisia kaunottaria eri puolilta maailmaa.

Monet heistä Lola näki nyt ensimmäistä kertaa kisarupeaman jälkeen, ja kilpailun muistelu ja missikollegojen kuulumisten vaihtelu sai videotapaamisen kestämään jopa useamman tunnin.

Lue myös: "Riisuutuminen ei riisu osaamista tai älyä" - Lola Odusoga täräyttää suorat sanat värikkäästä urahistoriastaan ja uskottavuuspuheista!

Veristä kilpailua kulisseissa

Lola kertoo blogissa oppineensa videotapaamisen aikana paljon uutta missikollegoistaan. Toiset olivat käyneet kisan jälkeen läpi elämän tragedioita ja syöpää, monet olivat saaneet lapsia ja jotkut olivat ehtineet mennä naimisiin, erota ja avioitua uudelleen.

Lola kertoo blogipäivityksessään myös muistoja 24 vuoden takaa, jolloin kilpaileminen oli Miss Universum -kulisseissa hyvinkin veristä ja raakaa. Jotkut yrittivät sabotoida toisten kilpailijoiden kilpailua erilaisin keinoin ja Lola itsekin pelkäsi esimerkiksi oman edustuspukunsa puolesta. 

Blogipäivityksessä on myös kymmenkunta ennennäkemätöntä kuvaa Miss Universum -kisan kulisseista 24 vuoden takaa.

Lola muistelee myös kisan toista suomalaisedustajaa Tasha Ebanksia, joka edusti kisassa Caymansaaria, mutta hänellä oli turkulaismissin tavoin suomalainen äiti.

Lue Lolan kiehtovasta blogikirjoituksesta, millaisia elämäntarinioita vanhoilla Miss Universum -kisaajilla on.

Lolan blogiin pääset tästä!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »