fbq
Uutiset
13.06.2017 07:06
Teksti: Juha Nurmi|Kuvat: Seiskan toimitus
Lauri Ylönen ja Elastinen
Lauri Ylönen puolustautuu Elastisen talon rakennussotkussa: Meistä on tehty pahiksia!
Uutiset
13.06.2017 07:06
Teksti: Juha Nurmi|Kuvat: Seiskan toimitus

Seiska jututti viime viikolla Elastisen talon ongelmista rakennuksen suunnittelijaa Lauri Ylöstä. The Rasmus -yhtyeen nokkamies vakuuttaa, että osasi etukäteen valmistautua siihen, että hänen uudesta urastaan sataa myös kritiikkiä.

Olet ollut nyt reilun vuoden ajan rakennusalan yrittäjä. Millainen kokemus on ollut?

– Tiedostin, että tämä on aika rohkea temppu. Varsinkin Suomessa uudelle alalle loikkaaminen saa paljon kritiikkiä osakseen. Tiesin, ettei se välttämättä kaikkia ilahduta. Vastaanotto on ollut joillain tahoilla todella positiivinen, mutta on tullut myös kritiikkiä. Minulla on vähän samanlainen fiilis kuin omaa bändiä startatessa. On ollut vihaajia ja rakastajia.

– Hyvä, että näistä asioista puhutaan, mutta on ikävää, että meistä on tehty pahiksia. Olemme tarttuneet ongelmiin ja fiksanneet kaiken.

Alvardag profiloituu käytännössä pelkästään henkilöösi. Sinua on kutsuttu muun muassa valearkkitehdiksi. Miltä on tuntunut saada negatiivista julkisuutta?

– Se on tietysti selvää, että naamani saa kaiken kritiikin ja kunnian – hyvässä ja pahassa. Negatiivinen julkisuus on aika ikävää, mutta minulla on sen verran kilometrejä takana, että pystyn ottamaan turbulenssiakin vastaan. Ymmärrän sen tontin, johon olen loikannut. Osaan kantaa sen vastuun.

Uskomaton soppa

Seiska kertoi toukokuussa räppäri Elastisen eli Kimmo Laihon, 36, uuden kodin rakentamiseen liittyvistä rajuista oikeusriidoista. Käräjäoikeuden papereista selvisi, että Helsingin Karhusaareen nousseeseen, Lauri Ylösen suunnittelemaan asuntoon liittyy maksamattomia laskuja ja rakennusvirheitä.

Lauri Ylösen tv-taloprojektista raju oikeusriita: karmeita rakennusvirheitä – Elastisen talossa romahdusvaara!

Lauri Ylösen ja Elastisen tv-taloprojekti paisui isoksi oikeusriidaksi – yli 40 000 euron vahingot: ”Työn laatu ollut luokatonta!”

Sittemmin on käynyt ilmi lisää hälyttäviä tietoja:

Elastisen ja Lauri Ylösen taloskandaali paisuu: nyt mukana varkaita ja Viron mafia!

Elastisen ja Lauri Ylösen talosoppa jatkuu vielä: kaupunki vaatii täyttämään maalämpökaivon!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »