Jari-Matti Latvala on ymmällään.

Lähipiirin mukaan Jari-Matti Latvala ymmällään Maisa Torpan ja it-pomon lausunnoista – ”He eivät todellakaan tunne toisiaan!”

Uutiset | 14.10.2019 06:04

Rallikuski Jari-Matti Latvalan, 34, ja kohukihlatun Maisa Torpan, 28, suhde on ollut viime viikkojen kuumin puheenaihe niin julkkis- kuin rallifanien keskuudessa.

Seiska paljasti Maisan seurustelleen kaikessa hiljaisuudessa suomalaisen it-pomon kanssa samalla, kun on suunnitellut häitä Jari-Matin kanssa.

Lue myös: Suhdesoppa sakenee! Maisa Torpasta tutkintapyyntöjä poliisille!

Jari-Matti on Seiskan tietojen mukaan ollut Maisan ja tämän salarakas-it-pomon lausumien kanssa suurena kysymysmerkkinä. Kun Seiska kysyi pari viikkoa sitten it-pomolta Maisasta, tämä kiisti edes tuntevansa vaaleaverikköä.

– Nyt en tiedä yhtään mistä puhut, mies tokaisi Seiskalle heti kättelyssä.

Vain minuutteja puhelun jälkeen Maisa itse soitti Seiskan toimitukseen ja kertoi kyseisen it-pomon olevan yksi hänen ja Jari-Matin tulevista häävieraista.

– Hän on minun ja Jari-Matin hyvä ystävä. Olemme jopa kutsuneet hänet häihimme, Maisa totesi.

Paparazzit narauttivat Maisan pari viikkoa sitten, kun hän oli yökylässä it-pomon luona. Kuvassa Maisa hiipii aamulla miehen autoon.
Paparazzit narauttivat Maisan pari viikkoa sitten, kun hän oli yökylässä it-pomon luona. Kuvassa Maisa hiipii aamulla miehen autoon.

Lue myös: Lähipiiri paljastaa: Maisa Torpan salasuhde valkeni rallitähti Jari-Matti Latvalalle – ”Nyt Jari-Matti tietää totuuden”

Hän kertoi saman tarinan Iltalehdelle. Myös it-pomo kertoi Iltalehdelle suhteestaan Jari-Mattiin.

– Olen tavannut JM:n, ja olemme ihan hyviä kavereita, it-pomo sanoi lehdelle.

Lähipiirin mukaan sekä Maisan että it-pomon väitteet läheisestä ystävyydestä Jari-Mattiin ovat absurdeja.

– Jari-Matti ei ole ennen tätä kohua kuullut it-pomosta yhtään mitään, eivätkä he todellakaan tunne toisiaan, lähipiiristä päivitellään.

Lue myös: Jari-Matti Latvala perui uudenvuodenaaton hääjuhlan – Maisa Torpan salasuhteen paljastumista seurasi vakava kriisi!

Perjantaina (11.10.) Jari-Matti tiedotti, että hänen ja Maisan häät on peruttu. Jari-Matti kertoi tiedotteessaan, että hän haluaa keskittyä rallin MM-sarjan tämän kauden jäljellä oleviin kilpailuihin.

Lue lisää: Häät peruttu! IS: Jari-Matti Latvala julkaisi suorasanaisen tiedotteen - "Tämä on hyvin ikävä tilanne!"

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!