Vain Seiskassa!
Johanna Tukiainen.

Kylmänviileät keikkaoharit! Johanna Tukiaista ei nähty Paskan Musiikin Illassa Lempäälässä - ravintoloitsija raivona: "Ei enää ikinä Tuksua!"

14.03.2019 19:04

Lempääläläisessä lähiökuppilassa oli viime lauantaina (9.3.) odottava tunnelma. Paikallisessa Välibaarissa järjestettiin iltamat, joiden yhdeksi vetonaulaksi oli pyydetty valtakunnan kohublondi numero 1, itse Johanna Tukiainen.

Kohublondi kiinnosti ilmeisen monia, sillä ravintoloitsija Mika Impolan mukaan lippukauppa oli käynyt varsin vilkkaasti.

- Kaikki oli sujunut hienosti. Sitten kello 20 kieppeillä aloin saada Johannalta hyvin hämmentäviä viestejä Messengerissä, Impola kertaa Seiskalle.

- Hän syytti niissä viesteissä minua törkeästä kunnianloukkauksesta. Olin aivan äimän käkenä ja kysyin, että anteeksi mitä, mistä ihmeestä mahtaa olla kysymys?!

Lue lisää: Soppa sakenee! Tuksu tyrmistyi ravintoloitsijan väitteistä – vaatii 1000 euroa korvausta ja tykittää täysillä takaisin: ”Se on aivan törkeä vale!”

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Tuksun piti nousta lauantaina lauteille Välibaarissa Lempäälässä. Niin ei kuitenkaan koskaan käynyt.
Tuksun piti nousta lauantaina lauteille Välibaarissa Lempäälässä. Niin ei kuitenkaan koskaan käynyt.

Tapahtuman nimi syynä! 

Pöllämystyneelle ravintoloitsijalle ilmeni, että Tukiainen oli hermostunut iltamien nimestä. Tapahtumaa markkinoitiin ”Paskan musiikin iltana”. Impolan mukaan nimestä oli kyllä kerrottu Tuksulle hyvissä ajoin.

Lue myös: Lemmenkipeän Johanna Tukiaisen uskomaton käytös tyrmistytti Silja Symphonylla – vieraan naisen huuto lopetti härskit soidinmenot!

- Silloin nimessä ei ollut vielä mitään ongelmaa, Impola huokaa ja näpäyttää heti perään:

- Sinänsä jännä juttu, että Tuksu ja hänen ryhmänsä olivat vielä edellispäivänä itse jakaneet samaista mainostamme somessa. Ilmeisesti vielä siinä vaiheessa nimi ei ollut heidän mielestään niin loukkaava…

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Herneen nenään vetäissyt Johanna Tukiainen jätti Lempäälän-keikan väliin.
Herneen nenään vetäissyt Johanna Tukiainen jätti Lempäälän-keikan väliin.

 

Tilanne lauantai-iltana oli joka tapauksessa se, että lippunsa maksaneet halusivat nähdä Tuksun, jolla oli herne syvällä nenässä. Kyseessä oli klassinen pattitilanne, jossa edes järkipuhe ei kuulemma meinannut auttaa.

- Tuksu viestitti vaativansa välittömästi 300-500 euroa kunnianloukkauksesta. Vastasin siihen hyvin kohteliaasti, ettei tarkoitus ole ollut loukata ketään ja että maksaisin kyllä sen, mitä on etukäteen sovittu – kunhan hän vain ilmaantuisi paikalle.

Lue myös: Johanna Tukiainen löysi kaksoisolentonsa suoraan Hollywoodista! Yksi asia erottaa kohublondit: "Olisin itse nyt miljonääri"

Tuksulla ei kuitenkaan ollut aikomustakaan ilmaantua Lempäälään. Ei, vaikka hänelle oli jo maksettu 200 euroa etukäteen.

- Alun perin Tuksu vaati koko palkkiota etukäteen maksettavaksi, mutten suostunut siihen. Näin jälkiviisaana voi todeta, että tein kyllä oikean päätöksen!

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Johanna Tukiainen. Nainen, jolle sattuu ja tapahtuu.
Johanna Tukiainen. Nainen, jolle sattuu ja tapahtuu.

 

Impola kertoo soutaneensa ja huovanneensa Tuksun kanssa kokonaisen tunnin.

- Iltayhdeksältä sitten varmistui, ettei hän todella olisi tulossa. Silloin nostin kädet pystyyn. 

- Onneksi emme olleet ehtineet aloittaa lipunmyyntiä, emmekä sitten loppupeleissä myöskään pyytäneet lainkaan sisäänpääsymaksua, Impola kertoo.

Lue myös: Kovaääninen Johanna Tukiainen yllätti turistit Israelissa – kuva!

Paskan musiikin ilta ei kuulemma mennyt kuralle.

- Keksimme sitten muuta ohjelmaa tilalle.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Tapahtumapaikkana toiminut Välibaari sijaitsee Lempäälässä.
Tapahtumapaikkana toiminut Välibaari sijaitsee Lempäälässä.

 

Rahariita

Raivostuneella ravintoloitsijalla on edelleen kana kynittävä Tuksun kanssa. Viimeisin käänne jupakassa on se, ettei Johanna aio maksaa etukäteispalkkiota takaisin.

- Sanoin hänelle, että annan asian olla, jos hän suostuu palauttamaan sen etukäteen maksetun palkkion. Jollei suostu, niin asia on toinen, Impola murahtaa.

- Katsotaan nyt, miten tässä oikein toimitaan. Mielestäni tämä oli niin törkeä tapaus, etten ihan periaatteessa aio painaa asiaa villaisella.

Lempääläläinen ravintoloitsija ei ollut ennen buukannut Johannaa keikalle.

- En ollut, enkä kyllä buukkaa jatkossakaan. Se on ihan varma. Ei enää ikinä Tuksua!

Teksti: Eetu Ampuja
Kuvat: Seiskan toimitus, Mika Impola

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!