Uutiset

Kuvat vain Seiskassa! Kuumia suudelmia ja intiimiä kuhertelua – Jere Karalahden Nanna-vaimo Espanjassa tuntemattoman komistuksen seurassa!

27.06.2019 06:29

Hyvinvoinnin monitoiminainen Nanna Karalahti, 31, suuntasi muutama viikko sitten ystävänsä kanssa Espanjan lämpöön. Ennen reissuaan perheenäiti kirjoitti Instagramissa julkaistun kuvan yhteydessä muun muassa näin:

Pelkästään ystävän kanssa makaamista. Kuinka moni teistä ”raaskii” ottaa aikaa pelkästään itselle ja ennen kaikkea hyvällä omallatunnolla?

Nanna ei kuitenkaan liikuskellut pelkästään ystävättärensä seurassa. Hän tuskin myöskään osasi arvata, että hellät hetket tuntemattoman komistuksen kanssa päätyisivät kaiken kansan nähtäville.

Seiska sai vihiä tapahtumien etenemisestä Espanjassa, kun sattumalta rantaklubi Nikki Beach Marbellassa ollut tarkkasilmäinen kansalainen otti yhteyden toimitukseen.

– Huomasin klubilla aivan Nannan näköisen naisen istuskelemassa pöydässä. Hän siemaili drinkkejä tuntemattoman komistuksen kanssa, vinkkaaja kertoo.

Nanna Karalahti Seiskan kannessa.

Suutelivat avoimesti

Silminnäkijän yllätys ei jäänyt vain julkkiksen bongaamiseen. Edessä oli lisää kerrottavaa.

– Aloin kiinnittää huomiota Nannan ja tämän kaverin kehonkieleen. En tiedä oliko drinkeillä vaikutusta asiaan, mutta tunnelma alkoi hiljalleen sähköistyä.

– He nauroivat ja katselivat toisiaan pitkään silmiin. Minusta alkoi tuntua siltä, että Nannan ja tämän miehen välillä oli jotain.

Nanna (o.s. Koivisto) ja Jere Karalahti avioituivat Helsingissä elokuussa 2015. Myrskyisä liitto ajautui hetkelliseen asumuseroon keväällä 2017. Pariskunnalla on kaksi yhteistä lasta.
Nanna (o.s. Koivisto) ja Jere Karalahti avioituivat Helsingissä elokuussa 2015. Myrskyisä liitto ajautui hetkelliseen asumuseroon keväällä 2017. Pariskunnalla on kaksi yhteistä lasta.

 

Nanna ja komistus siirtyivätkin kohta käsikkäin baarista alas läheiselle rannalle. Seuraavaksi tapahtumat saivat silminnäkijän hieraisemaan silmiään.

– Meno alkoi muuttua aika intiimiksi. Nanna ja mies makoilivat lähekkäin ja sivelivät toisiaan. Lopulta he alkoivat suudella.

Katso paparazzikuvat Nannan ja komistuksen intiimistä kuhertelusta tuoreesta Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!