Uutiset
Katso kuvat!

Tässä ovat sokkikuvat Jere Karalahdesta: Rivoa käytöstä vauvansa edessä – Nanna-vaimo vain nauroi!

17.12.2018 07:49

Ex-kiekkoilijan, nykyisen päiväkotiyrittäjän Jere Karalahden pinna petti Atlantin yli -tv-ohjelman purjehtijoiden paluun kunniaksi järjestetyssä lehdistötilaisuudessa viime viikolla.

Jere kielsi lentokentällä olleelta Seiskan kuvaajalta kuvaamisen ja tehosti sanomaansa heristämällä keskisormea, vaikka purjehtijoille oli etukäteen kerrottu median olevan paikalla.

Jere kommunikoi lentokentällä kansainvälisellä käsimerkillä.
Jere kommunikoi lentokentällä kansainvälisellä käsimerkillä.

Välikohtausta todisti lähietäisyydeltä Jereä vastaan tullut Nanna-vaimo parin pikkuvauvan kanssa.

– Ala-arvoista käytöstä! eräs ohikulkija kommentoi.

Nanna-vaimoa Jeren käytös nauratti.
Nanna-vaimoa Jeren käytös nauratti.

Perustivat päiväkodin

Viime helmikuussa uutisoitiin, että Jere ja Nanna ovat perustaneet päiväkodin. Kyseessä on lasten hyvinvointiin panostava tarha, jossa on liikunnan lisäksi tarjolla myös hyvää ravintoa. Päiväkoti sijaitsee Keravalla, jonne pariskunta muutti Helsingistä viime vuoden syksynä.

Verot ja elatusavut ulosotossa

Kiekkouransa päättymisen jälkeen Jere on saanut julkisuutta myös talousasioidensa kautta, kun hän on ollut ulosottoviraston asiakas.

Pari kuukautta sitten Seiska kertoi, että Jereltä karhuttiin peräti 55 931 euron saatavia. Entisellä kiekkotähdellä on maksamatta elatusmaksuja useiden tuhansien eurojen edestä vuosilta 2014 ja 2016. Sen lisäksi viime keväänä ulosottoon menivät 25 871 euron ja 26 167 euron suuruiset jäännösverot.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!