Katso kuvat!
Helmi-Leena suihki vauhdikkaasti sähköpotkulaudalla.

Kumihanskat kädessä ja kaulaliina hengityssuojaimena! Raskaana oleva näyttelijä Helmi-Leena Nummela puikkelehti hurjaa vauhtia sähköpotkulaudalla – kuvat!

31.03.2020 07:18

Käynnissä oleva koronaepidemia on aiheuttanut luonnollisesti myös julkkiksille liikkumisrajoituksia. He eivät voi tavallisten kaduntallaajien tavoin kuin oleilla kotonaan tai käydä ulkoilemassa ja ruokakaupassa.

Suosikkijuontaja Roope Salmisen arki sujuu viimeisillään raskaana olevan Putous-tähtipuolison Helmi-Leena Nummelan kanssa erillään muista ihmisistä aivan kuten muillakin.

Lue myös: Kädet vaelsivat pakaroilla! Roope Salminen ja Helmi-Leena Nummela pussailivat huvipuistossa – kuvat!

Rajoituksista huolimatta vaikuttaa, että Helmi-Leena on todellinen vauhtipimu. Hän lähti toissa perjantaina Roopen asunnolta heti aamuyhdeksältä.

Helmi-Leenan profiilista näkee, että raskaus on edennyt jo varsin pitkälle.
Helmi-Leenan profiilista näkee, että raskaus on edennyt jo varsin pitkälle.

 

Näyttelijä kippasi roskapussit pihan roskalaatikoihin, jonka jälkeen hän nappasi Populus-karaokebaarin edustalta alleen sähköpotkulaudan.

Lue myös: Tässä on Roope Salmisen ja Helmi-Leena Nummelan 80-neliöinen lemmenpesä – kuva!

Paparazzia hirvitti

Ennen potkulautaan koskemista Helmi-Leena pujotti käteensä kumiset kertakäyttöhansikkaat, jonka jälkeen hän suuntasi kohti keskustaa.

Kumihanskat.

Helmi-Leena käskytti potkulautaa siihen malliin, että paparazzia hirvitti. Raskaana oleva daami puikkelehti pihojen poikki vauhdikkaasti mutta hyvin rutinoituneesti.

Häntä ei selvästi haitannut se, että onnettomuustilastot viime vuodelta kertovat sähköpotkulaudoista karua kieltä: ne ovat hyvin vaarallisia. Helmi-Leenalla ei ollut myöskään kypärää päässään.

Vauvamasusta huolimatta Helmi-Leena suihki vauhdikkaasti sähköpotkulaudalla. Hän piti kaulaliinaa hengityssuojaimena.
Vauvamasusta huolimatta Helmi-Leena suihki vauhdikkaasti sähköpotkulaudalla. Hän piti kaulaliinaa hengityssuojaimena.

 

Lue myös: Isyyteen valmistautuva Roope Salminen pitää lapsensa pois julkisuudesta: ”Saa sitten aikanaan itse päättää!”

Roope pitää pinkistä

Ennen puoltapäivää Helmi-Leena viiletti takaisin kotiin Roopen luo. Kotvasen kuluttua Roope riensi avaamaan pinkissä jumpsuitissa oven kameraryhmälle. Kameraryhmää odotellessa Roope intoutui vetämään leukaa kotiovensa karmiin kiinnitetyssä tangossa!

Parin tunnin päästä Helmi-Leena lähti taas potkulaudalla huristelemaan. Hän hurvitteli laudalla taas vauhdikkasti, kuin vanha konkari raskauden loppumetreistä huolimatta.

Tv-ryhmän lähdettyä Roope pysytteli visusti neljän seinän sisällä melkein koko päivän. Ainoa poikkeus oli, kun hän juoksi hakemaan pihaportilta ruokalähetyksen.

Seiska tuo iloa elämään! Autamme nyt lukijoitamme joka kuukausi. Tunnetko jonkun, joka on avun tarpeessa? Auta läheistäsi ja ilmoita hänestä meille!

Teksti: Panu Hörkkö ja Petri Voutilainen
Kuvat: Seiskan arkisto ja Olli Suominen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!