Katso kuvat!

Kädet vaelsivat pakaroilla! Roope Salminen ja Helmi-Leena Nummela pussailivat huvipuistossa – kuvat!

Uutiset | 06.07.2019 06:04

Laulaja-juontaja Roope Salminen nautiskeli Tampereen Särkänniemen huvipuiston huveista viime lauantaina. Mukana oli näyttelijärakas Helmi-Leena Nummela.

Roope Salminen ja Helmi-Leena Nummela.

– Roope ei malttanut pitää silmiään erossa Helmi-Leenasta, ja he pusuttelivat katseista välittämättä. Pariskunnan oli vaikea pitää myös näppinsä kurissa. Kädet eksyivät toisinaan myös pakaroille asti, Särkänniemestä sanellaan.

Roope Salminen ja Helmi-Leena Nummela.

Lue myös: Roope Salmisen kohusuhde Putous-tähti Helmi-Leena Nummelaan paljastui kuumalla lemmenlomalla – muistatko tämän? Rakkaus roihuaa yhä!

Roope ja Helmi-Leena näyttävät viihtyvän hyvin Tampereella huvipuistossa. Toukokuussa kaksikko nähtiin myös Särkänniemessä ja silloinkin he näyttivät julkisesti rakkauttaan.

Lue lisää: Ensimmäiset yhteiskuvat Roope Salmisesta ja Putous-kulta Helmi-Leena Nummelasta lemmekkäissä tunnelmissa: kuhertelivat avoimesti Tampereella – kuvat!

Roope ja Helmi-Leena ovat olleet suhteestaan vaitonaisia julkisuudessa. Seiska paljasti varhain alkuvuodesta pariskunnan lemmenlomailleen Belizessä.

Lue lisää: Somemoka paljasti – Roope Salminen ja Putous-kaunotar salaisella lemmenlomalla turisteilta piilossa!

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!