"Kun erosimme, kävin samana iltana painamassa sen kaveria" - Ex on the Beach -Iita erosi dramaattisesti avopuolisostaan: "Kosto elää!"

Uutiset | 17.08.2020 10:23

Ex on the Beach Suomesta tuttu Iita Anttonen, 20, on ollut otsikoissa myös kohuohjelman päättymisen jälkeen. Somen puolella spekuloidaan jopa päivittäin nuoren naisen menoista ja kuulumisista.

Iitan Instagramissa ollaan viime aikoina nähty kuvia eri miehistä, mikä on herättänyt kysymyksiä hänen seuraajiensa keskuudessa.

Tuore ero!

Seiska tavoitti Iitan, joka kertoo olevansa nykyään sinkkumarkkinoilla.

- Minulla on pientä säpinää erään miehen kanssa, mutta emme seurustele, Iita paljastaa.

Lue myös: Ex On The Beach -Iita kävi suurentamassa huuliaan: kritiikkivyöry somessa - paljonpuhuvat kuvat! "Kyllähän niihin laitettiin aika paljon täytettä!"

Iita kertoo eronneensa miehestään, jonka kanssa hän eli avoliitossa kevään aikana. 

- Me erosimme, eikä mulla ole enää asiaa siellä päin pääkaupunkiseutua, Iita naurahtaa.

Iita paljastaa eron dramaattiset käänteet Seiskalle.

- Kun erosimme, mä kävin samana iltana painamassa sen yhtä kaveria!

Iitan mukaan dramaattinen ero ei kaduta tippaakaan.

- Kosto elää niin sanotusti. Mun exä ei kohdellut minua hyvin, Iita paljastaa. 

Lue myös: Uhkailua, valehtelua, maksamattomia laskuja - Ex on the Beach Suomesta tuttujen Iitan ja Julian välit ovat totaalisen poikki!

Iita
Iita nähtiin keväällä ilmestyneessä Ex on the Beach Suomi -ohjelmassa.

Draamaa ja kohuja

Iita lisäsi äskettäin kuvan Instagramiinsa, jonka yhteydessä hän kertoi käyneensä laittamassa täytettä huuliinsa. Kuvan kommenteissa Iitan seuraajat muun muassa haukkuvat hänen uutta ulkonäköään ilkeästi. 

Iita ystävystyi EOTB:n kuvauksissa Julian kanssa, mutta heidän ystävyyssuhteensa on nyt ohi. Kumpikaan heistä ei halua enää olla tekemisissä toistensa kanssa, sillä lukuisat riidat muun muassa raha-asioista johtivat siihen, että kohukavereiden välit menivät totaalisen poikki. 

Lue myös: Ikuinen porttikielto Air Francelle! Ex on the Beach Suomen Iita ja Julia pitivät lennolla - poliisi oli kentällä vastassa: Emme muistaakseni riehuneet koneessa 

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Iitan kotialbumi & MTV
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!