fbqEx On The Beach -Iita kävi suurentamassa huuliaan: kritiikkivyöry somessa - paljonpuhuvat kuvat! "Kyllähän niihin laitettiin aika paljon täytettä!" | Seiska
Katso kuvat!
Iita

Ex On The Beach -Iita kävi suurentamassa huuliaan: kritiikkivyöry somessa - paljonpuhuvat kuvat! "Kyllähän niihin laitettiin aika paljon täytettä!"

Uutiset | 14.08.2020 21:04

Ex on the Beach Suomesta tuttu Iita Anttonen, 20, on ollut otsikoissa myös kohuohjelman päättymisen jälkeen. Somen puolella spekuloidaan jopa päivittäin nuoren naisen menoista ja kuulumisista.

Iita lisäsi äskettäin kuvan Instagramiinsa, jonka yhteydessä hän kertoi käyneensä laittamassa täytettä huuliinsa. Kuvan kommenteissa Iitan seuraajat muun muassa haukkuvat hänen uutta ulkonäköään ilkeästi. 

Seiska tavoitti Iitan, joka kertoo saaneensa myös hyvää palautetta muuttuneesta ulkonäöstään. 

- Jotkut ovat haukkuneet mua suoraan noista huulista, mutta olen myös saanut kehuja ja tsemppiviestejä yksityisviesteissä. 

Iita toteaa, että turvotus tulee kuitenkin vielä laskemaan. 

- Onhan ne joo tosi turvoksissa, mutta kävin laittamassa ne vasta eilen! Laitettiin 2ml täytettä, joten tottakai siinä kestää että se turvotus laskee. Mutta kyllähän niihin laitettiin aika paljon täytettä, niin niistä tulee kyllä aika paljon isommat kuin mitä ne aikaisemmin oli, Iita toteaa. 

Kuvat!

Iita
Iita kävi äskettäin laittamassa täytettä huuliin. Tottakai siinä kestää että se turvotus laskee, Iita toteaa. 
Iita
Iita kertoo Seiskalle haluavansa keskittyä nyt some-sisällön tuottamiseen.

Keskittyy some-uraan

Iita kertoo voivansa hyvin, vaikka suhdekuviot ovat viime aikoina muuttuneet rajusti.

Lue myös: Ikuinen porttikielto Air Francelle! Ex on the Beach Suomen Iita ja Julia pitivät lennolla - poliisi oli kentällä vastassa: Emme muistaakseni riehuneet koneessa 

- Olen paljon onnellisempi nyt, ja jaksan olla sosiaalinen ja hengaan paljon kavereiden kanssa.

Hän ei tällä hetkellä tee töitä, mutta haluaa keskittyä some-uraansa.

- Aion olla nyt paljon aktiivisempi Instagramin puolella, Iita toteaa. 

Lue myös: Uhkailua, valehtelua, maksamattomia laskuja - Ex on the Beach Suomesta tuttujen Iitan ja Julian välit ovat totaalisen poikki!

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Iitan kotialbumi, Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!