fbqKohukuvat! Tämä skandaalipaljastus johti Maisa Torpan ja Jari-Matti Latvalan häiden peruuntumiseen - kuuma salaromanssi it-pomoon roihahti alkuvuonna Lapissa! | Seiska
Katso kuvat!
Maisa Torppa ja Jari-Matti Latvala

Kohukuvat! Tämä skandaalipaljastus johti Maisa Torpan ja Jari-Matti Latvalan häiden peruuntumiseen - kuuma salaromanssi it-pomoon roihahti alkuvuonna Lapissa!

Uutiset | 11.10.2019 11:56

Rallikuski Jari-Matti Latvala, 34, tiedotti perjantaina, että uuteenvuoteen suunnitellut häät kohukaunotar Maisa Torpan kanssa on peruttu.

Ilmoitusta häiden perumisesta edelsi hieman yli kaksi viikkoa kestänyt valtaisa kohu pariskunnan ympärillä. Kohu alkoi, kun Seiska paljasti kaksi viikkoa sitten torstaina (27.9.), että Maisalla on pitkään kestänyt salasuhde erään tunnetun it-alan yrityksen johtajan kanssa.

Lue lisää: Häät peruttu! IS: Jari-Matti Latvala julkaisi suorasanaisen tiedotteen - "Tämä on hyvin ikävä tilanne!"

Seiska
Näin Seiska uutisoi salasuhteesta torstaina 27.9.

Seiskan saamien tietojen mukaan Maisan ja komistuksen salasuhde alkoi, kun he tapasivat toisensa alkuvuonna Lapissa. Kaksikkoa on sen jälkeen bongattu erittäin läheisistä väleistä muun muassa miehen asunnolta.

Lue lisää: Salasuhde paljastui! Maisa Torppa viettää yhteisiä öitä it-pomon kanssa – paparazzikuvat Seiskassa!

– Maisa on käytännössä seurustellut jo puolisen vuotta kahden eri miehen kanssa. Jari-Matti on suhteesta täysin tietämätön, asioista perillä oleva taho kertoi Seiskalle pari viikkoa sitten.

– Maisan uudelle salarakkaalle kävi ikävämmin. Kun miehen avopuoliso sai tietää Maisasta, hän muutti äitienpäivänä pois parin yhteisestä kodista, lähipiiristä kerrotaan Seiskalle.

Lue: Kihlattu Jari-Matti Latvala kisareissulla – Maisa Torppa pakkasi vaihtovaatteet ja meni salarakkaalleen yöksi!

Maisa
Seiskan paparazzi tavoitti Maisan, kun hän hyppäsi salarakkaansa kyytiin miehen asunnolla.

Jari-Matti Turkissa, Maisa yökylässä

Käry ei hidastanut Maisan ja miehen yhteiseloa, vaan tapailu yltyi entisestään ja salarakkaista tuli kesän aikana Seiskalle lukuisia vinkkejä.

Mies ei enää peitellyt suhdettaan lähipiiriltään vaan laittoi Instagramiin useita yhteiskuvia itsestään ja Maisasta. Pari kävi muun muassa lemmenlomalla Riiassa.

Lue myös: Missä kihlasormus, Maisa Torppa?

Elokuussa mies vei Maisan purjehtimaan, sillä hän kuuluu helsinkiläiseen purjehdusporukkaan. Reissu teki Maisaan unohtumattoman vaikutuksen, ja kohukaunotar lisäsi Instagramiin itsestään kuvan salarakkaansa purjeveneen ruorissa.

– Yksi elämäni onnellisimmista päivistä, Maisa kirjoitti saatesanoiksi.

Maisalla ei ollut sormusta nimettömässään salarakkaansa luona..
Maisalla ei ollut sormusta nimettömässään salarakkaansa luona.

Seiskan paparazzi kuvasi Maisan ja it-pomon yhdessä neljä viikkoa sitten, perjantaina 13.9. Maisa oli tuolloin yökylässä salarakkaansa luona ja paparazzi havaitsi kaksikon it-pomon asunnolla valmistautumassa viikonlopun viettoon.

Samaan aikaan Jari-Matti oli puolestaan kilpailemassa Turkissa.

Lue myös: Raju tilitys suhdekohusta! Maisa Torpan it-rakkaan ex-puoliso: ”Onhan se surullista, että on ihana perhe ja sitten tulee joku, joka rikkoo sen!”

It-pomon ex-puoliso tilitti rajusti

Maisa selitti Seiskalle ja muulle medialle, että it-pomo olisi hänen ja Jari-Matin yhteinen ystävä. Maisa kertoi, että hän olisi auttanut miestä muun muassa lastenhoidossa.

Reilu viikko sitten it-pomon ex-puoliso paljasti kuitenkin salasuhteen todellisen laidan.

– Olen ihmetellyt, että Maisan ja ex-mieheni suhde säilyi näin pitkään salaisuutena. Totuus tässä asiassa kuitenkin on se, että minun ja ex-mieheni suhde päättyi, koska hän ryhtyi salasuhteeseen Maisan kanssa, ex-avopuoliso huokasi Seiskalle.

Lue lisää: Maisa Torpan it-rakkaan ex-puolison raju tilitys: Salasuhde rikkoi perheemme!

– Arvasin heti, ettei miehelläni ollut puhtaat jauhot pussissa, kun hän ei soittanut hyvää yötä tai kysellyt kuulumisiani. Kuulin taustalta Maisan äänen, mutta en vielä silloin tiennyt, kuka hän oli.

It-pomo myönsi pian silloiselle puolisolleen, että kuvioissa oli toinen nainen. Naisen henkilöllisyyden hän kuitenkin piti avovaimoltaan salassa.

– Erosimme heti, ja muutin pian kodistamme. Muutaman viikon päästä ex-mieheni kertoi minulle, että nainen oli Maisa.

– Laitoin Maisalle viestin ja ihmettelin hänen toimintaansa, koska luulin, että hän on Jari-Matin kanssa onnellisesti yhdessä.

Lue lisää: Suhdesoppa sakenee! Maisa Torpasta tutkintapyyntöjä poliisille!

– Puhuin myös Maisan kanssa puhelimessa, ja kävimme tilannetta läpi. Hän vaikutti siltä, että oli aidosti pahoillaan tapahtuneesta, ex-avopuoliso kuvaa hämmentävää tilannetta.

Jari-Matti tiedotti

Torstaina Seiska uutisoi, että Maisan ja Jari-Matin lähipiiri sai vastikään yllättäviä uutisia: Seiskalle kerrottiin Jari-Matin tiedottaneen hääjuhlien peruuntumisesta.

Lue lisää: Jari-Matti Latvala perui hääjuhlat – Maisa Torpan suhdesopassa sokkikäänne!

Tänään perjantaina Latvala vahvisti tiedotteella, että myös pariskunnan naimisiinmeno on peruttu.

Juttua päivitetty: Täsmennetty, että paparazzikuvat otettu perjantaina 13.9.

Teksti:Mika Seppänen & Panu Hörkkö
Kuvat:Panu Hörkkö & Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!