Uutiset

Raju tilitys suhdekohusta! Maisa Torpan it-rakkaan ex-puoliso: ”Onhan se surullista, että on ihana perhe ja sitten tulee joku, joka rikkoo sen!”

07.10.2019 06:04

Seiska paljasti toissa viikolla, että rallikuski Jari-Matti Latvalan kohukihlattu Maisa Torppa on elänyt keväästä lähtien erikoista kaksoiselämää. Maisa on nimittäin kaikessa hiljaisuudessa seurustellut Jari-Matin ohella erään tunnetun it-johtajan kanssa.

Maisa ja it-pomo ovat julkisuudessa ponnekkaasti kiistäneet salasuhteensa värikkäiden selitysten kera. Seiska tavoitti it-pomon ex-avopuolison, joka kertoo seuranneensa surullisena uutisointia.

– Olen ihmetellyt, että Maisan ja ex-mieheni suhde säilyi näin pitkään salaisuutena. Totuus tässä asiassa kuitenkin on se, että minun ja ex-mieheni suhde päättyi, koska hän ryhtyi salasuhteeseen Maisan kanssa, ex-avopuoliso huokaa.

Seiskan paparazzi ikuisti Maisan, kun tämä hyppäsi aamulla it-pomon kyytiin. Maisa on ollut miehen luona lukuisia kertoja.
Seiskan paparazzi ikuisti Maisan, kun tämä hyppäsi aamulla it-pomon kyytiin. Maisa on ollut miehen luona lukuisia kertoja.

 

Ex-avopuoliso sanoo, ettei hän tapahtuneesta huolimatta ole katkera tapahtumista.

– Onhan se surullista, että on ihana perhe ja sitten tulee joku, joka rikkoo sen. Olen kuitenkin käsitellyt ja hyväksynyt asian sekä päässyt jo yli siitä.

Tuskallinen tapaus

Heinäkuussa ex-avopuoliso tapasi uuden miehen, jonka kanssa on nyt pitänyt tiiviisti yhtä. Seiska tavoitti myös miehen kommentoimaan tapahtumia.

– Olen seurannut tapahtumia tiiviisti vierestä. Naisystäväni ex-miehen ja Maisan toimintaa on ollut tuskallista katsella, hän huokaa.

 

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!