fbqRaju tilitys suhdekohusta! Maisa Torpan it-rakkaan ex-puoliso: ”Onhan se surullista, että on ihana perhe ja sitten tulee joku, joka rikkoo sen!” | Seiska
Uutiset
07.10.2019 06:04
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan arkisto
Maisa Torpan salasuhteesta nousi kohu.
Raju tilitys suhdekohusta! Maisa Torpan it-rakkaan ex-puoliso: ”Onhan se surullista, että on ihana perhe ja sitten tulee joku, joka rikkoo sen!”
Uutiset
07.10.2019 06:04
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan arkisto

Seiska paljasti toissa viikolla, että rallikuski Jari-Matti Latvalan kohukihlattu Maisa Torppa on elänyt keväästä lähtien erikoista kaksoiselämää. Maisa on nimittäin kaikessa hiljaisuudessa seurustellut Jari-Matin ohella erään tunnetun it-johtajan kanssa.

Lue myös: Salasuhteen paljastavat paparazzikuvat! Maisa Torppa hipsi silminnäkijöitä varoen salarakkaansa autokyytiin!

Maisa ja it-pomo ovat julkisuudessa ponnekkaasti kiistäneet salasuhteensa värikkäiden selitysten kera. Seiska tavoitti it-pomon ex-avopuolison, joka kertoo seuranneensa surullisena uutisointia.

– Olen ihmetellyt, että Maisan ja ex-mieheni suhde säilyi näin pitkään salaisuutena. Totuus tässä asiassa kuitenkin on se, että minun ja ex-mieheni suhde päättyi, koska hän ryhtyi salasuhteeseen Maisan kanssa, ex-avopuoliso huokaa.

Seiskan paparazzi ikuisti Maisan, kun tämä hyppäsi aamulla it-pomon kyytiin. Maisa on ollut miehen luona lukuisia kertoja.
Seiskan paparazzi ikuisti Maisan, kun tämä hyppäsi aamulla it-pomon kyytiin. Maisa on ollut miehen luona lukuisia kertoja.

 

Lue myös: ”Kuulin taustalta Maisan äänen!” Näin Maisa Torpan salasuhde selvisi it-rakkaan avopuolisolle!

Ex-avopuoliso sanoo, ettei hän tapahtuneesta huolimatta ole katkera tapahtumista.

– Onhan se surullista, että on ihana perhe ja sitten tulee joku, joka rikkoo sen. Olen kuitenkin käsitellyt ja hyväksynyt asian sekä päässyt jo yli siitä.

Lue myös: Maisa Torpan salarakkaan ex-puoliso kävi suhdesotkua läpi kohukaunottaren kanssa: ”Laitoin Maisalle viestin ja ihmettelin hänen toimintaansa!”

Tuskallinen tapaus

Heinäkuussa ex-avopuoliso tapasi uuden miehen, jonka kanssa on nyt pitänyt tiiviisti yhtä. Seiska tavoitti myös miehen kommentoimaan tapahtumia.

– Olen seurannut tapahtumia tiiviisti vierestä. Naisystäväni ex-miehen ja Maisan toimintaa on ollut tuskallista katsella, hän huokaa.

Lue myös: Maisa Torpan salarakkaan ex-puoliso haluaa ottaa yhteyttä Jari-Matti Latvalaan – ”Hänen tulisi kuulla totuus!”