Katso kuva!

Kohukaunotar sisustuskaupoilla! Martina Aitolehti törkyparkkeerasi öky-Mersunsa – kuva!

Uutiset | 13.06.2020 07:14

Fitness-yrittäjä Martina Aitolehti parkkeerasi öky-Mersunsa kävelykadulle Helsingin Punavuoreen viime viikon maanantaina.

– Hän vietti puolisen tuntia sisustusliikkeessä, mistä kantoi autoonsa valaisimia ja muuta sisustustavaraa. Hän taisi olla sisustumasssa uutta kotiaan, Rööperistä raportoidaan.

Martina Aitolehti ja auto.

Lue myös: Kuvat! Martina Aitolehti tyhjensi Stefan Thermanin kodin tavaroistaan - joukko miehiä apuna erodraaman keskellä: ”Jatkan kohti uutta ja tuntematonta!”

Villit tuparit

Martina erosi liikemies Stefan Thermanista dramaattisesti pääsiäisenä, kun Stefanin ja Sofia Belórfin salasuhde paljastui, ja Martina päätti lopettaa hänen ja Stefanin pitkän yhteisen taipaleen.

 

Kohukaunotar tyhjensi omat tavanransa erokodista toukokuussa ja muutti uuteen asuntoon. Pari viikkoa sitten Martina piti uudessa kodissaan villit tuparit.

Vieraiden joukossa nähtiin muun muassa Nanna Karalahti.

Lue lisää: Martina Aitolehdellä villit tuparit: tarjoiluissa ei säästelty – kakussa aitoa kultaa!

Koira Martinalle

Kahden kohukaunottaren ja liikemiehen kolmiodraamassa sivuosaa ovat esittäneet koirat. Sofian mukana on usein nähty hänen pieni pomeranian-rotuinen Bambi-koira.

Stefulla ja Martinallakin oli lemmikkikoiria, eikä mitään sylipuudeleita, vaan uljaita rottweiler-rotuisia hauvoja.

Vuonna 2017 Martinalle tullut Nala-niminen rottweiler on ollut Stefanin tiluksilla Hangossa vahti- ja seurakoirana tallimestarin hoivissa, mutta nyt Nala on muuttanut asumaan Martinan luo Helsinkiin.

Lue lisää: Kohueron loppunäytös: Rottweiler Nala muuttaa Hangosta Helsinkiin Martina Aitolehden tykö - Stefun seurana Sofian pieni Bambi-koira!

Lue lisää Kääk-juoruja tuoreimmasta Seiskasta!

Kuulitko mehukkaan julkkisjuorun? Nappasitko kohukuvan? Soita 044 567 7777, tai lähetä vinkki lomakkeella.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan arkisto, Seiskan lukija ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!