Hyppää pääsisältöön
Kimi Räikkönen

Kirjapaljastus: Tämän takia Kimi Räikkösellä on nariseva ääni - F1-tähti jäi koulussa luokalle lukihäiriön takia!

Kimi Räikkönen huumaantui vauhdista jo aivan pikkupoikana. Ei siis ihme, että matkan varrella on sattunut myös haaveireita.

Nykyään koko maailma tuntee Kimin narisevasta äänestään. Kari Hotakaisen kirjassa Tuntematon Kimi Räikkönen paljastetaan, mistä ääni johtuu.

–  Se on matala, käheä ja syvältä tuleva. Ääni johtuu viisivuotiaana sattuneesta onnettomuudesta. Kimi kaatui pyörällä ja löi kaulansa ohjaustankoon. Onnettomuuden seurauksena hänen äänihuuleensa vaurioituivat eivätkä ole parantuneet kunnolla koskaan. Ääni erottuu joukosta, Hotakainen kuvailee.

LUE: Yllättävä totuus Kimi Räikkösen terveydestä paljastuskirjassa: Tämän takia Kimi ei käytä miljoonien arvoista sponsorikelloa ja raapii itseään median edessä!

Kirjassa myös kerrotaan, että Kimi oli lapsena villi poika. Koulunkäynti ei tahtonut maistua tulevalle F1-mestarille.

Jossain vaiheessa Kimi oli niin nopea, että arki tuntui hitaalta. Varsinkin koulu. Istuminen, lukeminen ja pänttääminen. Oppimista vaikeutti lukihäiriö, jonka Kimi oli perinyt äidiltään. 

Paulan (Kimin äiti, toim. huom.) mielestä Kimin oli pitänyt saada apua vaivaan jo heti ensimmäisellä luokalla. ”Rami (Kimin veli, toim. huom.) hoiti koulun aina sujuvasti, mutta Kimin kanssa oli haastavampaa, kun oli se lukihäiriö. Taisteltiin kolmanteen luokkaan asti. Aina kun Kimi malttoi vähän keskittyä niin asiat luisti. Kun jäätiin viidennelle luokalle, se oli Kimille kova paikka.

LUE MYÖS: Kirjapaljastus: Kimi Räikkönen vaatii lähipiiriltään ehdotonta luottamusta - ”Jos kusetat, tapan sinut”

LUE MYÖS: Kirjapaljastus: Matti-isä kuoli Kimi Räikkösen silmien alla ja raju riita aseista jäi selvittämättä - Kimin elämä oli suistua täysin raiteiltaän: ”Makasin kotona ja itkin!"


Teksti:
Juha Nurmi
Kuvat:
REX FEATURES

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!