fbq
Uutiset
05.09.2019 09:32
Teksti: Emmi Ikonen|Kuvat: Seiskan toimitus
Iiro Seppänen ja Katariina Souri
Kirjapaljastus: Iiro Seppänen vietti kiihkeän illan Playboyssa poseeranneen Katariina Sourin kanssa - aviomies oli läsnä: ”En osannut edes haaveilla, että ilta päättyisi niin!”
Uutiset
05.09.2019 09:32
Teksti: Emmi Ikonen|Kuvat: Seiskan toimitus

Taikuri Iiro Seppänen, 44, paljastaa tänään julkaistussa elämäkerrassaan Kolme Elämää (Kustannusosakeyhtiö Siltala) yllättävän kohtaamisen 90-luvulta.

Tuolloin parikymppinen Iiro oli kutsuttu esiintymään suoraan lähetykseen Pellit auki -ohjelmaan, jota juonsivat Katariina Kärkkäinen (nykyään Souri) ja Markku Veijalainen.

Juontajista Kata oli Iirolle ennestään tuttu, mutta ei suinkaan sillä tavalla kuin ensiksi ajattelisi. Iiron ensikosketus Kataan tapahtui Playboy-lehden kautta, jossa Kata poseerasi alasti.

- Kuuluisassa miestenlehdessä esiintyminen noteerattiin laajasti myös teini-ikäisten poikien keskuudessa, ja Katan kuvilla varustettu Playboy kiersi lainassa pojalta toiselle, Seppänen paljastaa kirjassaan.

Lue lisää: Iiro Seppäsen perheen järkyttävä tragedia: ex-mies murhasi julmasti Julia-vaimon kaksoslapset - "Koko maailmani romahti"

Flirttailua baarissa

Onnistuneen esiintymisen jälkeen ohjelma-seurue jatkoi illanviettoaan baarissa. Sitten alkoi tapahtua.

- Joimme shotteja ja vaihdoimme tarinoita Los Angelesista. Katan käsi alkoi viipyä minun kädelläni pitempään ja olin huomaavinani, että hän flirttaili minulle, Seppänen kertoo kirjassa.

Tilanne lienee ollut hämmentävä, sillä Kata oli tuolloin naimisissa muusikko Johnny Lee Michaelsin kanssa. Vaikka Johnny oli seurueen mukana, ei se estänyt Kataa lähestymästä nuorta Iiroa.

- Kun olin palaamassa hetkeä myöhemmin vessasta, näin Katan tanssilattian lähettyvillä. Hän hymyili ja tuli luokseni. Olin nähnyt Katan puolialastoman kuvan Playboyn sivuilla, ja nyt sama Kata painoi itsensä minua vasten, käpersi kädet ympärilleni ja suuteli minua intohimoisesti.

-Tiesin jo etukäteen, miltä hän näytti vaatteiden alla!. Olin hyvin kokematon ja hämmästynyt. Joko taikatemppuni – tai alkoholi – olivat tehneet itseäni vanhempaan, seksikkääseen naiseen suuren vaikutuksen, Iiro muistelee. 

Lue lisää: Iiro Seppänen menetti isoveljensä Kaapon syövälle vain 37-vuotiaana: vaikea veljessuhde korjaantui viimeisen elinvuoden aikana - Kaapon viimeiset sanat olivat pysäyttävät

Kiihkeä hetki loppui kuitenkin lyhyeen, kun Johnny-aviomiehen läsnäolo muistui alkuhuuman jälkeen mieleen.

- Sitten muistin Johnnyn ja menin lukkoon, jolloin Kata irrotti otteensa ja käveli takaisin pöytään kuin mitään ei olisi tapahtunut. 

- Sulattelin tilannetta hetken, mutta palasin lopulta muiden joukkoon. En voinut katsoa Johnnyä silmiin. 

Iiro tunnustautuu kirjassa hurjapääksi ja riskinottajaksi. Hän arvioi Katariinan olevan samaa kaliiperia.

- Itsekseni mietin, käyttäytyvätkö kaikki julkkikset tällä tavoin. Laitoin suutelun sen piikkiin, että Kata oli tunnistanut minussa omanlaisensa villin sielun ja kohtaamisemme oli synnyttänyt kipinöitä.

Lue myös: Iiro Seppänen menee naimisiin! Sai esikoislapsensa huhtikuussa - katso hurmaavat kuvat!

Unohtumaton ilta

Suutelu ei kuitenkaan johtanut sen pidemmälle, ja kaksikko jatkoi yön mittaa matkaansa eri osoitteisiin. Tapahtumaketju oli kuitenkin nuorelle taikurille ikimuistoinen.

- Kun ilta päättyi, Kata ja Johnny menivät kotiin yhdessä ja minä otin taksin vanhempieni luokse. 

Lue myös: Katariina Souri muistelee Playboy-aikoja: dramaattinen ensikohtaaminen Hugh Hefnerin kanssa - turvamiehet olivat ampua apinan!

Vaikka toiminta oli ehkä moraalisesti väärin, olivat Iiron tuntemukset kuitenkin positiiviset tapahtuneesta.

- Olin häpeissäni siitä, kuinka olin toiminut tilanteessa Katan miestä kohtaan, mutta myöntää täytyy, että toinen puoli minusta oli pakahtua innostuksesta. Kun olin astunut studioon vain joitakin tunteja aikaisemmin, en olisi voinut edes villeimmissä kuvitelmassani uskoa, että ilta olisi päättynyt niin kuin se päättyi. 

Jutun lähteenä on käytetty Iiro Seppäsen omaa elämäkertaa Kolme Elämää (Kustannusosakeyhtiö Siltala, 2019).

Tilaa Seiskan uutiskirje! »