Katariina Souri muistelee Playboy-aikoja: dramaattinen ensikohtaaminen Hugh Hefnerin kanssa - turvamiehet olivat ampua apinan!

Uutiset | 28.09.2017 11:28

Taiteilija Katariina Souri poseerasi Amerikan Playboyssa vuonna 1988.

Playboy-lehden perustaja Hugh Hefner menehtyi eilen keskiviikkona (27.9.).

Playboy-moguli Hugh Hefner on kuollut

Katariina muistelee Playboy-kokemustaan lämmöllä. Hän asui Playboy-kartanossa noin kuusi viikkoa.

− Minut haettiin lentokentältä limusiinilla ja vietiin Playboy-kartanoon. Tapasin kartanolla Hugh Hefnerin silloisen naisystävän Kimberlyn, joka kertoi kartanon pihalla olleista eläimistä. Pihalla olleessa puussa oli lemmikkiapina, joka oli kiinni kettingissä. Minulle sanottiin, että voin mennä syöttämään sille banaanin, ja minähän menin, Katariina muisteli Seiskalle.

Suloisen apinan kohtaaminen muuttui nopeasti uhkaavaksi tilanteeksi.

− Pihalle päästyäni apina alkoi huutaa ja näytti hampaitaan. Ajattelin, että se haluaa halata minua, joten lähestyin sitä. Apina hyökkäsikin kimppuni ja iski hampaansa käsivarteeni!

 

Hugh Hefner huolestui

Katariina alkoi huutaa apinan iskettyä hampaansa hänen käsivarteensa. Playboy-moguli Hugh Hefner ryntäsi pihalle muutama turvamies mukanaan.

− Turvamiehillä oli aseet valmiina. He olivat valmiit ampumaan apinan tilanteen niin vaatiessa. Onneksi apina irrotti hampaansa minusta. Minulle selvisi, ettei apina pidä hajuvesistä. Minulla oli parfyymia, ja siksi apina reagoi hyökkäävästi.

Katariinan mukaan Hugh oli tilanteesta hyvin huolissaan.

− Se oli ensikohtaamiseni Hugh Hefnerin kanssa. Hän oli todella huolissaan puolestani. Minut lähetettiin huippulääkärille, ja sain jäykkäkouristuspiikin. Selvisin tilanteesta säikähdyksellä.

 

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Ari Lahti
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!