Katso kuvat!
Jukka ja Chachi

Kesävauva tulossa: Jukka Hildén ja Chachi-rakas saavat toisen lapsen - kuvat!

Uutiset | 23.01.2021 10:03

Tanssii tähtien kanssa -kisassa hurmannut Duudsonit-ryhmän rämäpää Jukka Hildén, 40, ja Chachi Gonzales 25, iloitsevat tulevasta perheenlisäyksestä Instagramissa.

Chachi kertoo Instagram-julkaisussaan, että pariskunnan toisen lapsen laskettu aika on kesällä.

Jukka ja Chachi julkaisivat molemmat kuvia heidän esikoisestaan Sophia Rosesta, joka leikkii ultraäänikuvien kanssa.

- Jostakusta tulee isosisko! Iloitsen sitä, että voin vihdoinkin kertoa teille, että saamme toisen pienokaisen Jukan kanssa ensi kesänä. Odotan tulevaa raskausaikaa, jonka saan kokea aviomieheni kanssa. Olemme niin innoissamme perheemme laajentumisesta, ja että kohta toinen pikku monsteri on meidän elämissämme. Nyt mennään, vauva numero kaksi! Chachi kertoo julkaisussaan vapaasti suomennettuna. 

Lue myös: Kipaisiko Duudsonit-tähti talokaupoilla?! Jukka Hildén muutti Chachi-rakkaansa kanssa 1,8 miljoonan luksuslukaaliin – kuva!

- Saamme toisen vauvan! Olemme niin onnellisia siitä, että saamme toivottaa tervetulleeksi uuden pienen hirviön laumaamme. Olen niin kiitollinen vaimolleni tästä kaikesta onnellisuudesta. Hildénin perhe kasvaa ja seuraava pikkuduudsoni on tulossa, Jukka hehkuttaa omassa julkaisussaan. 

Lue myös: TTK-kilpailija Jukka Hildénin tanssijarakas Chachi: Emme harjoittele ohjelmaa kotona!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by jukka hilden (@jukkadudeson)

Jukka ja Chachi menivät kihloihin vuonna 2018 ja astuivat avioon syyskuussa 2019. Pariskunnan esikoinen Sophia Rose syntyi marraskuussa 2019. 

Lue myös: Jukka Hildén vietti 40-vuotissynttäreitään: Chachi-vaimo hehkuttaa aviomiestään somessa - "Sydämeni täyttyy antamastasi rakkaudesta"

Chachi on yhdysvaltalainen tanssija, koreografi ja näyttelijä. Hän kuului aiemmin katutanssiryhmään, joka valittiin vuonna 2011 America’s Best Dance Crew -ohjelman voittajaksi. Chachilla on yli 1.7 miljoonaa seuraajaa Instagramin puolella. 

Lue myös: Duudsonit-tähdeltä töitä hakenut suomalainen Jane katuu yhteistä yötä – ”Jukka Hildén käyttäytyi epäammattimaisesti” 

Lue myös: Duudsonit-tähdillä hurjat tuloerot: Jukka Hildén tienasi roimasti vähemmän kuin muut! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by jukka hilden (@jukkadudeson)

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Matti Matikainen, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!