fbq
Uutiset
04.08.2020 18:01
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram
Jukka ja Chachi Hilden
Jukka Hildén vietti 40-vuotissynttäreitään: Chachi-vaimo hehkuttaa aviomiestään somessa - "Sydämeni täyttyy antamastasi rakkaudesta"
Uutiset
04.08.2020 18:01
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram

Duudsoneista tuttu Jukka Hildén täytti eilen 3. päivä elokuuta pyöreät 40 vuotta, ja hänen puolisonsa Chachi Hildén, 24, julkaisi Intagram-tilillään hempeän kuvasarjan parista. Kuvasarjan yhteydessä hän hehkutti aviomiehensä positiivisuutta ja sitä, miten hyvä isä tämä on heidän pienelle Sophia-vauvalleen.

- Hyvää syntymäpäivää, rakas! Ansaitset kaiken rakkauden ja ilon, mitä tämä vuosi tuo sinulle. Jatkuva positiivisuutesi tuo iloa kaikille, jotka ympäröivät sinua. Hevarin ja hurjapään takana on välittävä, pehmoinen ja turvallinen hassuttelija, ja sydämeni täyttyy rakkaudesta sinuun. Olet aivan mahtava isä ja ihana aviomieheni. Nyt tanssitaan ja juhlistetaan syntymäpäivääsi kunnolla, Chachi kirjoitti kuvatekstiin.

Lue myös: Jukka Hildénin Chachi-vaimo opetti 7-kuukautista Sophia-tytärtä tanssimaan - katso hempeä video!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chachi Hildén (@chachigonzales) on

Duudsoneista tuttu Jukka Hildén, 40, ja Chachi Hildén, 24, avioituivat vuonna 2019 Chachin ollessaan kahdeksannella kuulla raskaana. Sophia Rose syntyi marraskuun lopulla, lasketusta ajasta myöhässä.

Kaksikko julkaisee säännöllisesti videoita Chachin Youtube-kanavalla. Videoilla pääsee seuraamaan perheen yhteiseloa, ja tutustumaan parin tyttäreen.

Lue myös: Jukka Hilden ja Chachi esittelivät tyttövauvansa perheen koirille: "Ne ovat hyvin suojelevaisia Sophiaa kohtaan"

Lisää Jukan ja Chachin perhekuvia Instagramissa!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chachi Hildén (@chachigonzales) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by jukka hilden (@jukkadudeson) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by jukka hilden (@jukkadudeson) on

Tilaa Seiskan uutiskirje! »